Uskrs kod Tijane Stoisavljević i Mihaila Milutinovića
Privatna arhiva

 

Uskrs kod Tijane Stoisavljević i Mihaila Milutinovića

Privatna arhiva

Uskrs kod Tijane Stoisavljević i Mihaila Milutinovića, Foto: Privatna arhiva

Tijana Stoisavljević, manekenka i saradnica Ognjena Amidžića u emisiji ,,Amidži šou”, odnedavno je venčana supruga fudbalera Mihaila Milutinovića, a specijalno za ,,Alo!” otkrila je kako njih dvoje provode uskršnje praznike.

- Uskrs me vraća u detinjstvo! Ove godine ću raditi dekupaž na belim jajima, pa će nam sva biti šarena. Mihailo i ja smo otkazali put za Meksiko, tako da ćemo praznike provesti kod kuće - kaže ona za ,,Alo!“. 

Tijana Stoisavljević

Privatna arhiva

Tijana Stoisavljević, Foto: Privatna arhiva

- Krivo mi je što smo odložili putovanje, jer je teško planirati odmor sa njim zbog posla kojim se bavi. No nema veze, samo da smo zdravi - kaže Tijana.

Tijana Stoisavljević Uskrs

Privatna arhiva

Tijana Stoisavljević Uskrs, Foto: Privatna arhiva

Novopečeni supružnici se u karantinu dobro slažu:

- Za sad niko nije guglao ,,kako ubiti partnera i sakriti tragove”. Treniramo svaki dan, onda Mihailo igra igrice, a ja nađem neku zanimaciju, često u kuhinji. Nedostaje mi posao, ali trenutna snimanja od kuće su urnebesna! Ni ova situacija ne sprečava ,,Amidži šou” da bude najbolja zabavna emisija u regionu, a u tome nam pomažu gledaoci, koji redovno šalju zanimljive zahteve, koje mi ispunjavamo - iskreno je rekla Stoisavljevićeva.