STARLETA U STRAHU ZA SVOJU BEZBEDNOST Tijana Ajfon na meti progonitelja: "Traži seks i dolazi mi isped zgrade!" (VIDEO)

Drama!

Starleta Tijana Ajfon poslednjih nedelju dana strahuje za svoju bezbednost i život jer se našla na meti progonitelja, četrdesetdvogodišnjeg Z. J., koji, u želji da s njom stupi u kontakt i da imaju seksualne odnose, ne preza ni od čega!

Nakon skandaloznih poruka koje je dobila, a u kojima joj nudi novac za seks i zahteva od nje da mu se javi kako ne bi bilo problema, Tijana je bila prinuđena da slučaj prijavi policiji.
Z. J. je priveden istog trenutka na informativni razgovor, međutim samo nekoliko sati nakon što je pušten iz policije, on se pojavio ispred splava na kojem se Tijana provodila sa prijateljicama.

Tijana Ajfon
 Foto: Alo.rs

- Poslednjih šest meseci dobijam poruke sa Instagram profila Zdravka Jovanovića. U prvi mah bi me pitao za zdravlje i komentarisao moje objave. Poruke su bile pristojne sadržine i ništa nije ukazivalo na loše stvari koje su usledile. Dana 20. 9. 2020. to lice mi je poslalo poruku da želi seksualni odnos sa mnom, pa poručio da ima 42 godine i da živi u Beogradu. Nakon toga su se nastavile poruke da želi seks sa mnom. Sledeći dan je navedeno lice došlo ispred moje zgrade, čekao me je, ali me nije našao. Bila sam u šoku kada su me komšije obavestile o tome. Odlučila sam da ga prijavim iz straha za sopstvenu bezbednost, da bi mi nakon što je pronađen, priveden, saslušan, upozoren i pušten, ponovo poslao poruku sadržine: „Šta sve mene neće snaći“. Aludirao je na to što sam ga prijavila - priča uplašena Tijana koju je Z. J. samo nekoliko sati nakon puštanja iz policijske stanice napao ispred prestoničkog splava.
- Iako me je uhođenje tog čoveka istraumiralo, bila sam ubeđena da su ga upozorenje policije i privođenje uplašili dovoljno da mi nikada više ne priđe. Izašla sam uveče, na društvenoj mreži objavila na kom sam splavu, a on se pojavio tamo. Nije mi bilo dobro. Ne znam kako sam uspela da ostanem na nogama i snimim ga telefonom kako bih dokaze da je prekšio zabranu prilaska pokazala policiji. On je psihički bolesnik što se vidi iz snimka koji sam napravila i strahujem za svoju bezbednost. Sreća, pa sam na splavu bila u društvu prijatelja. Strah me je da se krećem i ponovo sam bila u policiji kako bih ih zamolila da što hitnije reaguju i zaštite me od manijaka - istakla je starleta za „Alo!“.
Ekipa „Alo!“ pokušala je da stupi u kontakt sa Z. J., ali do zaključenja broja nismo uspeli.

Z.J.
Foto: Privatna arhiva

„Malena“ kao „Mavena“

Z. J. široj javnosti je postao poznat kroz muzičko takmičenje „Idol“ na kojem je pre 11 godina pevao pesmu Sandija Cenova „Malena“. Zbog govorne mane, on nije mogao da otpeva ovu numeru kako treba, pa je postao prava internet senzacija. Umesto „Malena“, on je pevao „Mavena“, što se godinama nakon njegovog pojavljivanja u šouu prepričavalo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi