GODINAMA JE KRILA Tijana Dapčević otkrila šta joj je pomoglo da ostane u drugom stanju: Pevačica javno progovorila o braku i problemima!

Nećete verovati.

Tijana Dapčević
Foto: Printscreen/You Tube

Pevačica Tijana Dapčević retko je govorila o svom privatnom životu, pa domaća javnost i nije toliko upućena da su ona i njen suprug Milan imali velikih problema pre nego što je na svet došao njihov sin Vuk.

Tijana je u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković otkrila da joj je u ovoj borbi velika pomoć došla od strane Verice Rakočević, koja je inače takođe bila Sanjina gošća.

Tijana Dapčević
 Foto: Printscreen/You Tube

- Svi znamo šta smo Milan i ja preživeli dok nismo dobili Vuka, čekali smo ga 7 godina. Onda je Verica otišla na Kubu i donela mi jednu babu sa cigarom i kaže: "Slušaj, evo ti ova baba, svako veče uzmi cigaru iz njenih usta šapni joj da hoćeš da ostaneš u drugom stanju i vrati cigaru. To ćeš da radiš svako veče i da dobijem unuče". I ja sam to svaki dan radila. Moja Desa čistila usisivačem, potkači babu, baba padne, ostane čitava, ali cigara ostane unutra. Ja sam na sve moguće i nemoguće načine bušila da izvadim tu cigaru, kako ću da ostanem u drugom stanju. Mesec dana kasnije, ja ostanem u drugom stanju, tako da Verka ima unuče još jedno - otkrila je Tijana.

Tijana Dapčević
Foto: Printscreen/You Tube

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi