PRONAŠLI JE NA PODU SOBE! Tijana Ajfon umalo ISKRVARILA NASMRT!

Starleta Tijana Ajfon hitno je prebačena u bolnicu kada joj je u toku noći pukao čir na dvanaestopalačnom crevu i izazvao obilno unutrašnje krvarenje. Ona je danima trpela ogromne bolove, ali nije ni slutila šta se dešava.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Pre nego što je hitno prevezena na operaciju, Tijana je danima pričala kako je boli stomak i žalila se da ne može da sedi i da spava. Osećala je mučninu i svakodnevno je pila tablete kako ne bi povraćala. Mislila je da je zakačila neki virus, pila je lekove protiv bolova i nije želela da bude u krevetu, kako je virus ne bi skroz slomio. Ipak, čudan bol i nagon za povraćanje danima nisu prolazili i bilo je jasno da se nešto drugo dešava. Nije htela da sluša prijatelje i ode lekaru - priča izvor i otkriva da je Tijana kobnog jutra vrišteći pozvala najbolju drugaricu, moleći je da dođe.

 

- Iako je trpela nekoliko dana, tog jutra negde oko pet Tijanu je probudio oštar bol, koji joj je ubrzo obuhvatio čitavo telo. U suzama je pozvala najbolju drugaricu i vrišteći je molila da dođe jer je mislila da će umreti. Kada je stigla drugarica, našla ju je na podu spavaće sobe. Pozvala je Hitnu pomoć, koja je Tijanu stavila na nosila i prevezla je u bolnicu. Kada su stigli, lekari su konstatovali da joj je pukao čir na dvanaestopalačnom crevu i da se radi o ozbiljnom unutrašnjem krvarenju - kaže izvor i otkriva da je Tijana odmah operisana.

- Po njenom dolasku, shvatili su da nema vremena za čekanje i prebacili su je u salu za operacije. Kada se sve završilo i kada se probudila, objasnili su joj da je za dlaku izbegla smrt i dan operacije treba da slavi kao drugi rođendan. Nedelju dana je provela u bolnici i sada se uspešno oporavlja - otkrio je izvor za "Alo", a Ajfonka je potvrdila ova saznanja:

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Previše stresa, previše svega, ali hvala bogu, sad sam dobro. Našalila sam se sa sebi najdražim ljudima da je moralo negde da pukne. Srećna sam što sam živa. Nisam očekivala da tako nešto može da mi se desi, ali sada je gotovo i to je iza mene - zaključuje Tijana.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Anabela
  18/03/2019 - 12:34
  Zbog crga se.stresas? Pa zar ne nosis najnoviji ajfon?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi