STARLETA IDE NA ROBIJU! Tijana Ajfon priznala da je organizovala međunarodnu prostituciju, sledi joj ovolika kazna zatvora!

Skandal!

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon, Foto: Alo.rs

Tijana Maskimović (29) poznatija kao Tijana Ajfon, u potpunosti je priznala krivicu za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

U predmetu protiv optužene za međunarodno navođenje na prostituciju, ona je u prisustvu advokata, u potpunosti sporazumno priznala krivicu.

- Skladno sporazumu, za optuženu je predložena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Predložena kazna u skladu je sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju kaznenog djela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na temelju sporazuma, izrekne Sud BiH - rekao je portparol Tužialštva BiH Boris Grubešić, prenosi Srpskainfo.

Sud BiH prihvatio je sporazumno priznanje krivice.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon, Foto: Instagram

Optužena je uhapšena u maju prošle godine, kada je utvrđeno da je ilegalno ušla u BiH, zajedno sa još dve devojke sa područja Beograda, koje je podsticala na pružanje seksualnih usluga za novac, na jednoj zabavi u okolini Bijeljine.

Sprovedenom policijskom akcijom, učesnici zabave su otkriveni i uhapšeni od strane MUP Republike Srpske.

Više o slučaju Tijane Ajfon pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi