Brega i Tifa
Promo
Mladen Vojičić Tifa sa prijateljem Zoranom

Facebook/MladenTifa

Mladen Vojičić Tifa sa prijateljem Zoranom, Foto: Facebook/MladenTifa

Muzičar je i ranije menjao frizure, ali ovo je najdrastičnija promena do sad. U intervjuu za "Dnevni Avaz" Tifa je otkrio zašto se odlučio na ovaj korak, te da je osim imidža promenio i adresu stanovanja i preselio se u Beograd.

- Dosadila mi je duga kosa. Nikada nisam vodio računa o frizuri, sve što radim radim iz srca. Nemam neku pripremljenu strategiju. Postoje dve kategorije umetnika - umetnici i estradni umetnici. Da sam estradni umetnik, poštovao bih pravila igre, ali ja sam umetnik pa kako mi dune tako se i ponašam - ispričao je Tifa, koji odnedavno živi u Beogradu.

- Nisam otišao iz Sarajeva zbog Sarajeva, samo sam otišao trbuhom za kruhom. Ovde me ljudi više cene nego u mojoj avliji, imam veću širinu i prostor za delovanje. Da mi je nešto ranije smetalo davno bih otišao, ali ne u Beograd nego preko bare - iskren je slavni muzičar.

Komentari (4)

nedjo

31.01.2017 13:53

tifa je niko i nista,bebek je sve

napokon izabrao pravu stranu

31.01.2017 15:22

@nedjo - @nedjo ne lupetaj i nemoj da reklamiras jednog obozavaoca Gotovine.Tifa je nas covek

zora

01.02.2017 00:27

@nedjo - tacno doslo iz gu... u glavu.97g na tv srbija zdravko colic rece voditeljki intervju Svako svome je otisao pa tako i ja zato zivim radim u Beogradu.

Fuj

01.02.2017 12:17

Ne mogu da vjerujem! Čovjek koji je pljuvao po svom narodu i pozivao na istrebljenje Srba u Bosni...čovjek koji je Srbe zvao četnicima i ponosno pjevao antisrpske pjesme...čovjek koji se slikao na muslimanskim tenkovima i prijetio da će na njima doći u Beograd...čovjek kojeg se odrekao rođeni brat,"četnik"... dođe u Beograd!? Ispušena muštikla, upotrebljeni kondom više nije potreban Sarajevu (muslimanima) i sad će da krešti po Beogradu!? E Beograde! Zar si ti smetljište Balkana?