Ami G Show
Printscreen
Ami G Show

Printscreen

 Foto: Printscreen

U ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačice Angelinu, Teodoru Džehverović, Editu Aradinović, Mirku Vasiljević, Milicu Pavlović i repera Gazda Paju.

Ami G Show

Printscreen

 Foto: Printscreen

Pevačica je sa publikom podelila činjenicu da je već tri godine unazad maltretira osoba čije ime prvo nije htela da iznosi u javnost. Međutim, ovog puta Teodora je odlučila da progovori otvoreno o svemu:

Ami G Show

Printscreen

Foto: Printscreen

- Postoji osoba koja me maltretira vec tri godine, izvesna K.N. iz Čačka, 1996. je godiste i radi u skoli. Nije mi svejedno, to je prštalo od uvreda, pretnji sa razlicitih profila, pitali su se ljudi ko je to - kaže pevačica.

Teodora Džehverović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Pa recimo samo jedna od njih je: "Razapecemo te ku**o"! Zaista strašno. Duševni nemir koji je nanesen i meni, mojim prijateljima i mojoj porodici, a niko nema prava na to. Mislim da to nisam zaslužila jer nikom ništa loše nisam uradila. Ta devojka je bila je ispred mog stana, slikala moju terasu, angažovala sam advokate i sve je sada prepusteno sudovima, ali prosto sam to morala da podelim sa javnošću - završila je Teodora.