Kija
printscreen
Teodora Džehverović

Screenshot TV Pink

Teodora Džehverović, Foto: Screenshot TV Pink

Teodora Džehverović i Kristina Kija Kockar često su se sukobljavale u prvoj sezoni rijalitija „Zadruga“, a nakon što su se našle napolju, bivše zadrugarke zakopale su ratne sekire i bezmalo postale najbolje prijateljice. Ali kako to obično biva, dok se preko medija i društvenih mreža podržavaju i pozdravljaju, dotle u poverenju prijateljima pričaju šta zapravo misle jedna o drugoj. Kako VIP magazin saznaje od izvora bliskog Džehverovićevoj, Teodora nikako ne može da shvati kako je Kockareva od stjuardese postala pevačica, niti da je prihvati kao svoju pravu koleginicu.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Kija Kockar, Slobodan radanovi'

Screenshot Youtube

Kija Kockar, Slobodan radanovi', Foto: Screenshot Youtube

- Pre nego što je objavila album, Teodora je volela da se pohvali prijateljima kako je pametno odigrala u rijalitiju i da je najbolje iskoristila svojih pet minuta slave. Takođe, često je komentarisala da je jedina uspela nešto da napravi i da je odlično unovčila svoje učešće u „Zadruzi“. Međutim, taj njen stav se pojačao čim je izdala album, koji je za kratko vreme postigao uspeh. Narodski rečeno, Teodora se „uzvezdila“ i jedino što od nje može da se čuje je „ja, pa ja“. Ne prestaje da se hvali da je zakazala nastupe do kraja ove godine, da joj bivši cimeri nisu dorasli, da zarađuje ogromne honorare i jedini trn u oku joj je Kristina Kockar - priča naš izvor.

Povećala grudi da bi više nastupala!

Teodora je početkom godine ugradila silikone u grudi kako bi bila još atraktivnija, ali i da bi imala više nastupa. - Džehverovićeva je još u rijalitiju pričala da bi volela da ima velike grudi. Taj san je ispunila početkom ove godine, a rekla je da je to uradila najviše zbog sebe, ali i da izgleda dosta atraktivnije i da će je više angažovati za nastupe. Jer iako ima odličan glas, veoma je bitan i fizički izgled. Njena porodica je bila protiv takve operacije, ali kada su videli da je Teodora bila umerena i da nije preterala sa veličinom grudi, podržali su je i pohvalili - kaže dobro obavešteni izvor.

- Ne radi se o klasičnoj ljubomori, već jednostavno Tea smatra da je Kristini uspeh pao sa neba i da nije morala da se kao ona pomuči na početku karijere. Smatra da će Kijina karijera još kratko trajati, taman toliko dok se ne pojavi neka nova rijaliti zvezda sa neverovatnom životnom pričom - kaže naš izvor na kraju.