VEŽU JE MNOGE USPOMENE Noć pre TRAGEDIJE jeli iz istog tanjira: Pevačica otkrila ANEGDOTU Šabana Šaulića koju je ispričao nekoliko sati pre smrti!

Nisu se razdvajali...

Tea Tairović
Foto: printscreen

Pevačica Tea Tairović pevala je sa Šabanom Šaulićem u klubu u Nemačkoj te noći kada je, nakon njegovog poslednjeg koncerta u životu, kralj narodne muzike stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Kako kaže, postoji jedna anegdota koja se dogodila pre nesreće, dok su sedeli i razgovarali.

"Sedela sam njega i pored Mirsada, bukvalno smo jeli iz istog tanjira. Nešto smo jeli pred svirku i pitala sam ga zašto ne peva neke druge pesme koje ja volim, recimo "Gordana", "Mihajlo" i tako nešto... On mi je pričao kako je on to pevao ranije, rekao mi je koji je repertoar imao ranije. Tako neki običan raspored smo imali", počela je Tea.

"Imala jedna anegdota. On se nije mnogo mešao u aranžman. Tekst je išao "Ti si nova u ovom gradu, svi bi hteli da te ukradu" i on kaže: "Kako, bre, nova, svi je znaju" i onda je izmenio tekst. Toga se uvek setim", prisetila se pevačica.

Tea Šaban
Foto: printscreen

Podsetimo, nekoliko sati posle vesti da je Šaban poginuo Tea je rekla da ju je kofer spasao da ne bude u kolima smrti.

"Ja sam izgubila kofer u toku leta, dok sam dolazila u Bilefild i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: "E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer". Da sam išla njihovim letom bila bih i sa njima u tim kolima", rekla je pevačica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi