Tea Tairović
Dejan Briza
Jasmina Ana promocija Tea Tairović

Alo/Dejan Briza

 Foto: Alo/Dejan Briza

Tairovićeva sada prvi put u razgovoru za ,,Alo“ otkriva kako se nosila sa prozivkama da je bila u tajnoj vezi sa Šaulićem, ali i kako je počela da se bavi muzikom i da li joj partner pruža podršku.

Jasmina Ana promocija Tea Tairović

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Međutim, kada je pre tri godine pesma izašla, mladu pevačicu su mnogi osudili da je nedovoljno zrela da sarađuje sa Šabanom i da je tu priliku dobila „preko kreveta“.

Tea Šaban

printscreen

 Foto: printscreen

Na prvoj tezgi zaradila sam 1.000 dinara!

Tea ponosno ističe da je rano počela da se bavi muzikom i da je prvi nastup imala sa 17 godina.

- Imala sam 17 godina kada sam se usudila da u jednom malom kafiću u Novom Sadu prvi put pevam pred publikom. Pevala sam pred nekoliko ljudi, a zaradila sam 1.000 dinara! Ponosna sam na svoj početak, iako se dogodio spontano, što se kaže, da bih imala za džeparac - ispričala je pevačica.

- Šaban me je naučio da budem jaka. Sećam se da mi je u trenucima kada mi je bilo teško zbog toga što neko misli da ima nečega među nama rekao da ostanem dosledna sebi i da se ne obazirem na komentare i okolinu - kaže Tea i dodaje da će zauvek biti zahvalna na tome što joj se pružila prilika da sarađuje sa kraljem narodne muzike.

Šaban Šaulić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Pamtiću ga kao čoveka koji mi je mnogo pomogao i koga sam neizmerno poštovala. Smatram da se neko kao Šaban još nije rodio i da svako treba da ostavi svoj pečat u ovom poslu - rekla je Tairovićeva i otkrila kakav je sada njen emotivni status.

- Imala sam ozbiljnu vezu, nakon koje sam shvatila da mi treba neko ko će potpuno razumeti i prihvatiti sve što ide uz moj posao. Strast se brzo ugasi, potrebno je da mi neko bude prijatelj i da mi veruje - ispričala je Tea na kraju.

 BONUS VIDEO: