Tanja Savić
Printscreen/YouTube
Tanja Savić

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Pevačica Tanja Savić i dalje je u agoniji bez izgleda da uskoro vrati decu, koju je još u aprilu njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, piše tabloid SVET!

Nakon potresne ispovesti u emisiji „Magazin In“, u kojoj je priznala da ju je muž tukao, psihički zlostavljao i vređao, pevačici su poćele da stižu pretnje, a komšije kažu da oko kuće njenih roditelja svake noći prolaze sumnjivi tipovi za koje veruju da su Dušanovi mafijaši.

Tanja Savić sa suprugom

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

– Tanju zovu sa nepoznatih brojeva telefona, ali ona ne namerava da odustane od svoje dece.Komšije su pak u strahu jer su odjednom nepoznati tipovi počeli da se šunjaju po selu i oko kuće Savića. To je malo mesto i svi znaju jedni druge, odmah se primeti da nešto nije u redu. Sigurni smo da Dušan želi da joj naudi posle svega što je iznela u javnost. Njega boli što ona nije poludela, što nije na lekovima, što joj nije propala karijera, nego je odlučna da vrati decu, da se razvede i što je ljudi i dalje vole i traže – priča izvor blizak pevačici i dodaje:

– Sada je shvatila da i bez njega može sve, iako joj je pričao da ništa ne vredi, da je on zaslužan za to što je postala. Kada vam neko svaki dan to priča, počnete i da verujete. Udario je u najslabiju tačku, a to su deca i na taj način pokušao da joj uništi život, ali nije uspeo, sada bi verovatno da je dokrajči ili da je zaplaši, srećan je samo kad je ona u problemu. Ona je od njega trpela i fizičko zlostavljanje, zna s kim ima posla i ne može da se oseća bezbedno. On jeste u Autraliji, ali ima ovde svoju ekipu i ljude koji bi sve učini za njega – kaže izvor.

– Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želeo, i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim. Nastavila sam svojim životom, snimam pesme, borim se za svoju decu, borim se za karijeru – rekla je Tanja u emisiji.

Tanja Savić

Instagram/printscreen

Tanja Savić, Foto: Instagram/printscreen

Prošle godine pisalo se da se Jovančević lečio od droge na jednoj privatnoj klinici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti u Beogradu, a Tanja je sada to na neki način potvrdila.

Nisam više mogla da trpim čoveka od 40 godina koji koristi te supstance. Sakrila sam pasoše od dece, ali on ih je ipak našao i odveo, govorio im je: ‘Majka je uzela pasoše, ona hoće da vi umrete od korone ovde u Srbiji’, i onda su deca počela zajedno da me pesniče da vratim pasoše i govore da me mrze. Bilo je mnogo manipulacije. Ja sam mu jednog dana napisala da bi trebalo da ide kod psihologa, a on je meni odgovorio: ‘Kada dođeš po njih biće ti tri života kasno’. Odgovorila sam mu: ‘Crko dabogda’, a on je rekao da će sve te poruke dati deci da čitaju.

Tanja je potom ispričala i da njen suprug Dušan manipuliše sinovima i da su joj jednom, tokom telefonskog razgovora, deca rekla: „Tata će da dobije rak zbog tebe, on će da umre zbog tebe“.

Tanja Savić i Dušan Jovančević

printscreen

Foto: printscreen

Uspeo je i od porodice da me odvoji. Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi. Dušan je veoma agresivan, doživela sam od njega psihičko, verbalno i fizičko nasilje. Kontolisao me je, maltretirao i vređao! Bile su mi potrebne godine da uvidim da sa njim nešto nije u redu, da manipuliše mnome, decom, situacijama, pravio me je ludom – priznala je Tanja.

Podsetimo, Tanja je godinala ćutala o torturi kroz koju je prolazila što su i mnogi od njenih kolega nagađali. Kap koja je prelila čašu je bilo oduzimanje dece od strane njenog muža.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Mika

13.11.2020 08:33

Oko kuće švaleri šetaju, stidljivi su pa nece da zvone i smetaju.