Tanja Savić
Dejan Briza/Alo!
Tanja Savić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Tanja Savić gorko je zažalila što je dopustila svom suprugu Dušanu Jovančeviću da, u jeku pandemije koronavirusa, odvede njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, saznaje „Alo!“.

Naime, iako je prvobitni plan bio da otac i sinovi odu u Australiju iz bezbednosnih razloga, ali i kako bi dečaci tamo završili školsku godinu, Tanjin suprug promenio je plan čim je opasnost od širenja koronavirusa prošla.

Kako „Alo!“ saznaje, Jovančević uporno odbija da se sa sinovima vrati u Srbiju, što pevačicu baca u očajanje, a nedavno je čak i pokušala da dođe do uticajnih srpskih političara u nadi da će joj oni pomoći.

- Kada je proglašena pandemija koronavirusa, Tanja i Dušan su se dogovorili da je za bezbednost njihove dece najbolje da oni sa ocem odu u Australiju. I Dušan i dečaci su tamo rođeni i imaju australijsko državljanstvo, te su tokom karantina mogli da otputuju iz Srbije. Tanja je morala da ostane, a suprug joj je obećao da će stalno biti u kontaktu i da će se sa decom vratiti čim prođe opasnost od širenja koronavirusa - priča naš izvor i objašnjava da pevačica zbog vanrednog stanja nije mogla da otputuje u Australiju, jer nema državljanstvo te zemlje.

Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- U prvih nekoliko dana po njihovom odlasku, Tanja ni s kim nije pričala, plakala je po ceo dan i nije želela da izađe iz kuće. Samo je sedela u sobi i gledala fotografije svojih sinova i čekala poziv od supruga kako bi mogla da čuje dečake. Tako je provodila dane u karantinu, a čim je ukinuto vanredno stanje u našoj zemlji, počela je da pritiska Dušana da se sa decom vrati u Srbiju - priča naš izvor.

- Ubeđivala ga je da deca treba da budu uz majku, da treba da se vrate jer je u Srbiji situacija pod kontrolom. Međutim, Dušan je svaki put pronalazio razlog da odloži povratak, a u jednom trenutku je čak i prestao redovno da joj se javlja - priča naš izvor i otkriva da je očajna Tanja počela da moli svoje prijatelje da joj pomognu da vrati decu.

 - Kako nije uspela da ga na lep način ubedi da dovede decu iz Australije, Tanja je u jednom trenutku počela da mu preti. Rekla mu je da će naći način da mu oduzme sinove i da će sve učiniti da Maksim i Đorđe dođu i ostanu u Srbiji - priča naš izvor i dodaje da je Savićeva rešila da iskoristi poznanstva s moćnim političarima.

Tanja Savić

Dejan Briza/Alo

Foto: Dejan Briza/Alo

- Žalila se svima za koje je mislila da mogu da joj pomognu. Tražila je pomoć i od uticajnih političara jer veruje da oni mogu da urade ono što njoj ne polazi za rukom već nedeljama. Nada se da će se situacija rešiti mirno i da neće morati da prijavljuje supruga da je oteo decu - kaže na kraju naš izvor, a mi smo pozvali Tanju Savić koja se nije javljala do zaključenja ovog broja. 

Inače, kako je „Svet“ pisao, Savićeva se za pomoć obratila i koleginici Ceci Ražnatović u nadi da će joj pomoći da vrati sinove.

 

Komentari (3)

Zoran

01.06.2020 11:49

Pametan covek. Samo decu sto dalje od ove pevaljke.

marko

01.06.2020 15:51

i ova kalastura ista Luna.Te joj muz dobar te je bije.Mrs bre

Mama

01.06.2020 22:51

Deca treba da su sa majkom. Ja, na zalost, zivim sa skotom koji mi jos dok sam bila trudna preti da ce mi uzeti decu! Toliko o ocu!