SUPRUG NIKAD SUROVIJI Tanja Savić izgubila bebu!

Zadnjih nedelja cela javnost bruji o njihovom odnosu

Tanja Savić
Foto: YouTube/printscreen

Tanja Savić preživljava pakleni period u životu, a nakon svađe sa suprugom Dušanom i nemogućnosti da vidi sinove Maksima i Đorđa, koji su sa ocem u Australiji, pevačica je izgubila i bebu.

- U momentu kada se najviše potresla, jer je shvatila da ne zna kada će joj se sinovi vratiti, a uz to je i sa Dušanom bila na ratnoj nozi, Tanja je posumnjala da je trudna. Bila je to mala trudnoća, tek nekoliko nedelja. Prvo je, naravno, pokušala da popriča sa Dušanom i da najpre spuste loptu, pa je onda mislila da mu kaže šta se dešava, jer su oboje želeli i treću bebu, međutim, on je baš bio surov - rekao je dobro obavešteni izvor, pa dodao:

Tanja Savić
 Foto: YouTube/printscreen

- Nije hteo da popusti, a to je Tanju dotuklo! Mnogo se sekirala, što zbog svađe sa njim, što zbog sinova, koji su na hiljade kilometara daleko od nje i nema predstavu kada će moći da ih vidi. To što sa mužem nije u dobrim odnosima dodatno joj teško pada, pa se uplašila da li će i kada videti decu, a ne zna ni da li će brak sačuvati. Sve je to, očekivano, uticalo na njene hormone i psihofizičko stanje i došlo je do spontanog pobačaja. To je bila kap koja je prelila čašu. Tanja ni kriva ni dužna, a večito ispašta - završio je sagovornik.

Tanja Savić
Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: milomir.dv
  03/06/2020 - 11:57
  U Radinac ima mnogo vračara...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi