Tamara Milutinović
Masanori Jošida/Alo!
Tamara Milutinović

Alo/Masanori Jošida

Tamara Milutinović, Foto: Alo/Masanori Jošida

Kako naš izvor tvrdi, iako pevačica živi u raskošnoj kući sa svojim roditeljima, smatra da je pravo vreme da se stambeno osigura i potpuno osamostali.

PROČITAJTE I:

Soraja Vučelić

printscreen

 

 

- Tamara već dugo razmišlja o kupovini nekretnine u Beogradu, budući da je njena porodična kuća malo dalje od centra, u Rušnju. S obzirom na to da mnogo radi i da odlično zarađuje, pre nekoliko meseci je s roditeljima započela temu u vezi s kupovinom stana.

Iako im na prvu loptu ulaganje u nekretninu nije delovalo kao stvar koja joj je potrebna, objasnila im je da želi da podigne kredit za stan i novac koji zarađuje na nastupima uloži u nešto pametno - priča izvor i ističe da Milutinovićeva kupovinu stana na kredit vidi kao veliku uštedu.

Tamara Milutinović

Alo!/Masanori Jošida

Tamara Milutinović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Pošto se često dešava da Tamara zbog umora ili poslovnih obaveza ostaje u Beogradu i po nekoliko dana, plaća apartmane ili hotel, što mnogo košta. Budući da je vezana za porodicu, nekim danima i po nekoliko puta ode do Rušnja i nazad. Shvatila je i sama koliko novca potroši u toku dana i kada se preračunala, bilo je jasno da joj se više isplati da novac koji joj prolazi kroz ruke zbog polovičnog života u Beogradu uloži u ratu za kredit - navodi izvor i otkriva da Milutinovićeva kao lokaciju razmatra Novi Beograd, pošto joj je sve blizu i mirnije je nego u strogom centru.

Raskid joj ubrzao odluku da se preseli

Kako tvrdi izvor blizak Tamari, pevačicinu odluku da se osamostali ubrzao je i raskid devetogodišnje veze.

- Osim što želi da sutra ima nešto svoje zbog čega neće zavisiti ni od koga, njenu toliku želju da što pre uzme nekretninu ubrzao je i bolni raskid s momkom s kojim je bila devet godina. Odlučila je da bude jaka i da promeni svoj život iz korena, kako bi mogla da se izdigne iz lošeg perioda i okrene novi list. I kupovina i sređivanje stana oduzeće joj dovoljno vremena, pa će mnogo manje da pati za bivšim - zaključuje izvor za „Alo!“.

- Budući da dosta vremena provodi na Novom Beogradu, nije mnogo razmišljala na kojoj lokaciji želi da ima nekretninu.

U tom delu Beograda joj živi nekoliko bliskih prijatelja, tu su joj šoping centri, omiljeni restorani, kao i kozmetički salon u koji ide.

Jednostavno, voli Novi Beograd i ne želi da bude u strogom centru, gde su stalno gužve.

Već je pogledala jedan stan i mnogo joj se dopao, a do kraja meseca će obići i nekoliko drugih koji su u okolini.

Planira da sa sobom vodi roditelje kako bi donela najbolju odluku - priča izvor za „Alo!“.