Zvezde Granda
youtubeprintscreen/Zvezde Granda
Zvezde Granda

youtubeprintscreen/Zvezde Granda

Zvezde Granda, Foto: youtubeprintscreen/Zvezde Granda

Učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Vanja Knežević diskvalifikovana je iz pomenutog šou programa, kako kaže, zbog Instagram "storija" koji je podelila pre nekoliko dana.

Naime, Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u emisiji kada je pevala pesme "Što te nema" i "Bitanga i princeza", međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija.

Nakon emitovanje emisije mnogi su rešili da stanu na stranu mlade pevačice, te je ona dobijala poruke podrške kako na na svom Instagram profilu, tako i u komentarima ispod Jutjub videa poslednje emitovane epizode takmičenja "Zvezde Granda".

Vanja Knežević

instagramprintscreen

Vanja Knežević, Foto: instagramprintscreen

Ovim povodom Kneževićeva se obratila svojim fanovima na svom Instagram profilu.

- Dragi ljudi, zbog storija koji sam podelila pre nekoliko dana, produkcija je donela odluku da me diskvalifikuje iz takmičenja. Sadržaj storija nisam nisam osmislila ja, već ljudi koji su me označili na njemu, sa željom da mi pruže podršku. Jasno je kao dan, da komentar (prim. aut. u emisiji "Zvezde Granda"), koji je upućen meni nije bio konstruktivna kritika, već indirektno psihičko zlostavljanje. Ja sam u takmičenje došla da pevam, da se družim i takmičim. Zahvalna sam na svemu u životu - navela je izmeđuostalog Vanja na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nena

17.03.2021 00:56

Mala malo laže pjer ko je gledao zna da je bila drska i bezobrazna... To prvo, a drugo nju niko nije vukao za rukav da ulazi u to takmičenje , koje ima stroga pravila i učesnici potpisuju ugovor u kom pristaju i na najgore kritike, ako nije mogla da podnese kritike koje su sve na mestu nije trebala da ulazi u takmičenje.... Ako misli na ovaj način da gradi karijeru neće imati ni k od iste!