ŠOKANTNO OTKRIĆE Tajna čuvana više od 30 godina! Lepoj Breni Baba Vanga predvidela otmicu sina, ali to nije sve!

Dugo se ćutalo o ovome

Baba Vanga
Baba Vanga, Foto: Wikimedia

Lepa Brena je pre više do 30 godina posetila čuvenu bugarsku proročicu Vangeliju Dimitrovu, poznatiju kao Baba Vanga, koja joj je predvidela budućnost.

O tome je pevačica često govorila, ali je ipak izostavila jedan detalj, za nju izgleda vrlo bolan.

- Radi se o otmici njenog sina Stefana. Prema informacijama od Breninih bliskih prijatelja, Vanga je još tada predvidela da će pevačicin naslednik biti kidnapovan i savetovala joj šta treba da radi, ali... Proročicine reči Brena je shvatila tek kad se otmica već dogodila. - Vanga je Breni rekla da će imati samo mušku decu, što ju je malo i razočaralo, ali i da će se dosta namučiti s jednim sinom. Naravno, ona je tada bila devojka i sve joj je to bilo čudno. Pred sam polazak, kada je već bila na vratima, Breni je Vanga rekla da obavezno mora da počne da pali sveće Svetom Stefanu! Ona se ukopala i pitala je proročicu zašto to treba da radi, ali joj je ona odgovorila: „Nema veze, vidim da nećeš to raditi. Ali kad se to bude desilo, onda ćeš se setiti mojih reči i počećeš da pališ sveće Svetom Stefanu.“ I tu se završila Brenina poseta Baba Vangi - kaže sagovornik.

Lepa Brena i Stefan Živojinović
Lepa Brena i Stefan Živojinović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Od momenta kada je Stefan Živojinović spasen iz ruku otmičara, objašnjava naš izvor, Brena stalno odlazi u jedan manastir, gde radi upravo ono što joj je savetovala vidovnjakinja.

- Kad je Stefan otet, setila se Vanginih reči. Nakon što se sve srećno završilo, odmah je otišla i upalila sveću Svetom Stefanu, jer je bila uverena da je on spasao njenog sina. I sad vrlo često poseti taj manastir, upali sveće, da dobrovoljni prilog. Brena ne voli o tome javno da priča, boli je mnogo ta tema. Naravno da ona nije mogla ništa da promeni, da spreči otmicu deteta, čak joj je i Vanga rekla da će morati to da se desi. Meni je Brena ovaj detalj ispričala tek pre dve godine i bio sam zapanjen kada sam to čuo od nje lično - kaže sagovornik.

Lepa Brena: Vanga mi je predvidela udaju

Jednom prilikom Brena je rekla šta joj je još predvidela čuvena proročica:

- Dva puta sam bila kod Baba Vange. Rekla je da ću se udati za čoveka koji nosi belu uniformu. Nije mi padao na pamet teniser, mislila sam da će to biti doktor ili pekar. Ma, sve mi je to delovalo neozbiljno jer u to vreme nisam razmišljala o udaji. Rekla mi je da ću posedovati veliku kuću u kojoj će biti mnogo muzičara i pevača i da ću s njima da radim. Već sam provela dosta vremena sa Slatkim grehom, samo mi je još trebalo da do kraja života budem okružena muškarcima. A Baba Vanga je zapravo tada govorila o „Grandu“.

Lepa Brena
Lepa Brena, Foto: E stock

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Stojko
  17/01/2020 - 09:55
  Skroz mi je zanimljivo kako banba Vangla uvek prorice nesto sto se vec desilo, samo smo mi zaboravili za to prorocanstvo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi