Borka Prijović, Aleksandra Prijović, mama
Printscreen
Borka Prijović, Aleksandra Prijović, mama

Printscreen

Borka Prijović, Aleksandra Prijović, mama, Foto: Printscreen

Popularna pevačica Aleksandra Prijović važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica. Ona se nedavno porodila, ali se ubrzo i vratila pevanju.

Ona je u više navrata isticala da ima veliku podršku porodice, kako svoje tako i Filipove, tako da neometano može da ispunjava obaveze vezane za muziku.

PROČITAJTE JOŠ:

Prijinu majku je domaća publika imala priliku nekoliko puta priliku da vidi, ali oca joj još niko nije video. 

Naime, u jednom intervjuu on je otkrio da je upravo on zaslužan za to što se njegova mezimica tako rano upustila u muzičke vode.

Aleksandra objavila RADOSNE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 17:33 - 06.08.2019. 18:08 Oglasila se. Aleksandra Prijović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić Pevačica Aleksandra Prijović podelila je lepe vesti na društvenim mrežama, a ubrzo su počele da stižu čestitke sa svih strana. Naime, pevačica je postala majka pre 5 meseci, a sreću nije sakrila ni od svojih pratilaca na Instagramu.

- Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se - izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za Pink.

Kako on izgleda, pevačica je pokazala na društvenim mrežama gde je podelila zajedničku fotografiju. Mnogi su komentarisali da pevačica liči više na oca nego na majku.

Aleksandra Prijović

printscreen

Aleksandra Prijović, Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

LETELO PERJE Vesna Zmijanac progovorila o svađi sa Lepom Brenom!