Jami
YouTube/printscreen
Jami

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Naime, Jami je Leu dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric Anđela Rankovića, učesnika "Zadruge".

Lea je mlada, lepa devojka koja, kako je i pevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima, a mnogi komentarišu da je preslikana majka.

- Ona nema veze sa medijima i rijalitijima, ona ima svoj život. Ja jesam na estradi i popularna, ali to sve ne uključuje i nju - rekla je Jami ranije i otkrila u kakvu je tinejdžerku izrasla njena mezimica:

Kćerka Jasne Milenković Jami

Twitter/printscreen

Foto: Twitter/printscreen

- Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa.

Jami

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Jami je, podsetimo, želela da se uda za Peđu i mislila je da je to ljubav za ceo život, međutim, nedugo nakon njenog porođaja frizer i pevačica su stavili tačku na emotivnu vezu. Pevačica je napravila nakon porođaja diskografsku pauzu od tri godine kako bi se posvetila ćerki.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: