Svi u Titelu poznaju Veljka i Bogdanu, a kada Ceca dođe kod prijatelja nastane haos!

Kurir/D.M | vip 2020-05-15 22:30:00 2020-05-15 22:30:00

Svi se okupe ispred njihove kuće!

Instagram

Nakon što se  sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko oženio bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić, njen rodni Titel je postao "centar sveta", pa novinarske ekipe često posećuju ovaj gradić u Bačkoj, a evo šta meštani imaju da kažu o Bogdani i njenoj porodici.

Ljubazne komšije rado su govorile o Veljku i Bogdani, njenim roditeljima i sestrama.

- Viđamo Veljka i Bogdanu. Mnogo su slatki. Ne ispušta je iz ruku. Podsećaju me na mene i moju suprugu kad smo bili mladi. Tako sam i ja bio šmeker. Vidite onaj brod, e, tu su se Bogdana i njene sestre igrale. Sad su velike i ozbiljne devojke - rekao je meštanin Mirko.

- Sad svi pričaju o Titelu. Čuo sam da je Ceca bila na slavi Đurđevdan kod prijatelja. To je baš lepo. Zapravo svi znaju kad je Ceca u Titelu, tada mnogi idu ispred kuće Rodića da je vide. To je jedna divna porodica, o kojoj imam samo reči hvale - rekao je Bomba i pokazao nam gde je centar Titela.

- Ovo je centar našeg mesta. Vidite one dve trafike? Tu Veljko maltene svaki dan dolazi. Dva meseca je tu bio za vreme vanrednog stanja. Divan dečko - kaže komšija Branko.

- Bogdana je igrala košarku i išla na utakmice u Zrenjanin i Beograd. Dve godine su devojke iz Titela bile prvaci Srbije. Sad je porodična žena - kaže Miloš.

 Njihov prijatelj zna šta bi se desilo ako bi Ceca prošetala kroz njihov grad.

- Bila bi gužva. Velika Gospojina, 28. avgusta, slava je Titela. Tu se postavi bina i dolaze pevači da nastupaju. Lepo bi bilo da i Ceca održi koncert - smatra komšija Vladimir.

- Znam Bogdanu, išla je s mojom ćerkom u razred. Bila je baš dobar đak. Fine su sve tri sestre i roditelji. Volela bih da vas pustim, ali direktor nije tu pa ne smem - ljubazno je rekla. 

Expand player
Pogledajte više