ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Svi misle da Aleksandra boravi u Veterniku, a evo na kojoj tajnoj lokaciji se krije Subotićka! Isplivali novi detalji... (FOTO)

Misterija je rešena...

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

Jedna od najkontroverznijih bivših učesnica "Zadruge" Aleksandra Subotić ne prestaje da intrigira javnost nakon napuštanja rijalitija.

 

Nedeljama unazad u medijima se spekulisalo da je njeno prebivalište kod Davidove mame, Biljane Dragojević, ali je ona u međuvremenu napustila njihov porodični dom.

 

Mnogi su pomislili da će Aleksandra kupiti nekretninu u Veterniku i time obezbediti sebe i ćerku, ali međutim rijaliti zvezda je odlučila da se preseli za Beograd.

- Ne viđam je nikako. Živim odmah blizu nje, ali nisam imala priliku da je srećem - kratko je prokomentarisala komšinica za portal "Alo.rs".

Kuća Aleksandre Subotić
Kuća Aleksandre Subotić, Foto: Alo.rs

Kako je portal "Alo.rs" ispitivao komšije u njenom kraju, jedan stariji čovek ispričao je kako se Subotićka svakodnevno krije od ljudi iz naselja.

- Sretnem je ponekad, ali uvek bude zamaskirana. Krije se od očiju javnosti, evo ova crvena kuća je njena. Ne želi niko da je vidi, a kamoli prepozna. Čudna je u poslednje vreme - ispričao je komšija za portal "Alo.rs".

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Po svemu sudeći Aleksandra se vratila u svoju porodičnu kuću, ali to od javnosti krije kao zmija noge. Niko ne može da je sretne na ulici od komšija.

Kuća Aleksandre Subotić
Kuća Aleksandre Subotić, Foto: Alo.rs

Podsetimo, Aleksandra je napustila "Zadrugu" kada je fizički nasrnula na Minu Vrbaški i tom prilikom bila diskvalifikovana od strane produkcije. Uskoro nas očekuje singl jednog poznatog pevača u kojem je Subotićki pripala glavna uloga.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi