Sloba Radanović
Alo!/ Nenad Vujanović
Sloba Radanović

Alo!/ Nenad Vujanović

Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

"Bili smo na večeri u jednom restoranu i policijska grupa je upala. Napravila je klasičnu raciju, bili su korektni momci stvarno kakvi bi mogli da budu. To je njihov posao, informativni razgovor. Samo što nas je bilo dosta, pa smo morali taj informativni razgovor da obavimo u prostorijama u prostorijama policije. Ništa više od toga. Proveravali su naše informacije, da li imamo dosijee. Da li imamo kod sebe nešto nedozvoljeno", bio je iskren Radanović.

Sloba Radanović

E-Stock

Foto: E-Stock

Pevač trenutno uživa u vezi sa misterioznom devojkom, a pošto niko još uvek ne zna njen identitet Sloba se našalio na taj račun:

"Ona nije tu trenutno, ne mogu da ti kažem gde je trenutno. To krijem. Ružnjikava je malo. Ne sme među narod. Šalim se naravno, ona je najlepša", završio je pevač!

Ljuba Pantović OPLELA po Slobi Radanovića! Pušiće se kada čuje njene reči!

AUTOR: Svet/R.J. DATUM I VREME: 20.07.2019. 07:54 Bivša zadrugarka nema dlake na jeziku... Foto: Printscreen Ljuba Pantović je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, a ovoga puta se na meti njene žaoke našao učesnik rijalitija sa kojim dosad nije imala blizak susret. Ipak, to njoj nije smetalo da ga, narodski rečeno, "oplete".

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Komentari (1)

Andrija

08.08.2019 11:14

Ne treba se družiti sa sumnjivcima.