Svi detalji porođaja Bogdane Ražnatović!

Sve je spremno za doček malog Željka.

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić
Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

Veljko Ražnatović, mladi bokser i njegova supruga Bogdana Rodić broje sitno do dolaska njihovog naslednika na svet. Kako su već objavili, oni će dobiti dečaka, a daće mu ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu. Sada su, navodno, otkriveni detalji porođaja.

Bogdana i Veljko Ražnatović
Foto: Instagram

Naime, kako se navodi, Bogdana će se poroditi u porodilištu "Narodni front" u Beogradu, a buduća mama će boraviti u apartmanu u kom je ležala i njena svekrva Ceca Ražnatović, kada je na svet donela svoju decu Veljka i Anastasiju. Kako se dalje navodi, Ceca je čak i finansirala renoviranje tog apartmana.

Bogdana i Veljko Ražnatović
Foto: Instagram

Da li će zaista tako biti, ostaje nam da sačekamo i vidimo, a kako se pričalo i pisalo, Bogdani je termin za porođaj 10. jun.

Povezane vesti

 • Korisnik: Jovan
  15/05/2020 - 06:08
  Ko je Bogdana i sa čim je zaslužila i šta je doprinela narodu i državi kuliko se žena porodilo u Srbiji da se niko nije ni setio da napiše par reči Cecu ste napravili ,,nekim herojem " a pokjni muž zna se koje i štaje bio sada je ,,Ceca nacionale " milo mi je kada se deca rađaju u Srbuji ali Brate pretera ste sa Bogdankom kao da će da rodi vanzemaljca dosta više !
 • Korisnik: Nika
  15/05/2020 - 01:07
  Pa ovo stvarno nema smisla! Sta je ta Ceca uradila za Srbiju da se toliko govori o njoj i njenoj deci!Hajdemo malo da se osvrnemo na Novaka koji je toliki novac dao sada kada je bilo najpotrebnije.Nisam u toku da je ova pevaljka pomogla kao on, ni blizu toga.Briga nas za nju i njenu besnu decu.
 • Korisnik: Maki
  14/05/2020 - 16:47
  Jako važna vjest.Što ona je posebna pa nije prikladno da,leži na odjelu sa ostalim porodiljama 🤦🏻‍♀️🍀
 • Korisnik: Mrki
  14/05/2020 - 13:27
  Ja spremio jagnje...
 • Korisnik: Ja
  14/05/2020 - 06:28
  Ovaj Veljko izgleda kao huligan
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi