PAO ZBOG REKETIRANJA, POLICIJA MU POSTAVILA ZAMKU! Svi detalji hapšenja brata Seke Aleksić! Danima maltretirao čoveka: Daj 2.000 evra ili ću poslati ZEMUNCE!

Brat Seke Aleksić, Nedžad Ramić (42) tražio od vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi da mu isplati 2.000 evra!

Seka Aleksić i Nedžad Ramić
Seka Aleksić i Nedžad Ramić, Foto: Screenshoot Instagram

Nedžad Ramić (42) uhapšen je zbog sumnje da je reketirao vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi. On je od od njega pokušao da iznudi 2.000 evra! Više o tome pročitajte OVDE. 

 

Kako Kurir saznaje, Ramić je već neko vreme uznemiravao lokalnog ugostitelja, upadao mu u radnju zahtevajući da mu isplati 2.000 evra.

- Pre izvesnog vremena Ramić se okomio na poslastičara. Došao je u njegov lokal i iz čista mira tražio mu hiljade evra. Pošto čovek nije znao o čemu je reč i zbog čega mora da isplati tu sumu, rekao mu je da ode. Međutim, brat pevačice je i narednih dana nastavio da dolazi i da pritiska gazdu. Postajao je sve bahatiji i grublji, a naposletku je počeo i da mu preti ljudima iz kriminogene sredine - kaže izvor. Seka Aleksić dobila od Veljka PRESKUP POKLON za 38. rođendan! Zastaće vam dah kada vidite šta je dobila

Seka Aleksić i Nedžad Ramić
Seka Aleksić i Nedžad Ramić , Foto: Screenshoot Instagram

Prema njegovim rečima, Nedžad se pozivao na poznanstvo sa pripadnicima ozloglašenog zemunskog klana.

- Poslednji put je upao u poslastičarnicu i rekao vlasniku: "Daćeš mi pare ili ću ti smestiti 'zemunce'!" Ponašao se kao klasični reketaš, nalik onima koji su devedesetih ordinirali Srbijom i maltretirali poštene građane. Žrtva je te pretnje ozbiljno shvatila - kaže izvor upućen u istragu.

Kako dodaje, vlasnik poslastičarnice bio je odlučan u tome da reketašu neće dati novac, pa se za pomoć obratio policiji. Seka Aleksić poklonila novac PROSJAKINJI, zanemećete kada budete videli koja suma je u pitanju

 - Otišao je u stanicu i sve ispričao. Zatim je, po savetu policije, rekao Ramiću da će mu novac isplatiti na rate i zakazao mu sastanak kako bi mu isplatio prvu ratu od 500 evra. Inspektori su obeležili tu novčanicu i, nakon što mu je žrtva predala novac, policajci su presreli Nedžada i stavili mu lisice, a kod njega je nađeno tih 500 evra - objašnjava izvor.

Nedaž Ramić i Seka Aleksić
Nedaž Ramić i Seka Aleksić, Foto: Screenshoot Instagram

- Ramić nema kriminalni dosije, ali kruže priče da vlasnik poslastičarnice nije jedini kome je pretio i iznuđivao novac. Za njega mnogi nemaju reči hvale - kaže jedan meštanin. Seka Aleksić i ovaj put zasenila bogatom uskršnjom trpezom! Šarenilo, kolači i torte, sve izgleda kao u bajci! (VIDEO)

Inače, Nedžad Ramić je brat pevačice Seke Aleksić po majci. Njegovo ime u javnosti se čulo 2014. godine, kada je Zulfo Ramić, rođak Seke Aleksić, ispričao da je uplašen za život "pošto mu Sekin brat po majci preti da će ga prebiti i da će mu zapaliti auto".

Podsetimo, pevačica i sestra uhapšenog Ramića, Seka Aleksić je posle hapšenja svog brata za rekla "da je on odrastao čovek, koji ima 42 godine": 

"Sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke! Ja s tim apsolutno nemam ništa, i sve što uradi, radi sebi", rekla je pevačica. Više o tome šta je Seka rekla pročitajte OVDE.

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi