Eleonora i Sloba
printscreen
Eleonora i Sloba

printscreen

Eleonora i Sloba, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja bukvalno nisam smela do prodavnice da izađem, a da ga ne pitam. Tih neprijatnih situacija je bilo baš, baš puno, ne mogu svih ni da se setim.

Iako se na sve načine trudila da mladiću kojeg je volela progleda kroz prste i zažmuri na učestale ispade, preko nasilničkog ponašanja, ipak, nije mogla da pređe.

- Prvih pet godina nikada nije napravio takvo nešto, a posle je postao nasilan. Imao je te neke nasilne pokrete, ali me nikada nije udario... Nakon tih pet godina prvi put je digao ruku na mene. Naravno, nisam mu ostala dužna, tukli smo se. Od tog trenutka je sve postalo katastrofa - sa suzama u očima otkrila je Eleonora.

- On mi je bio prvi momak u životu, sa njim sam bila od sedamnaeste godine. Bukvalno, sve što sam preživela u životu bilo je sa njim. Kada se vežem za neku osobu, ja idem glavom kroz zid. Kad uradi neku glupost, on se kaje, plače, izvinjava se, a ja mu uvek pređem preko svega, oprostim. Bio mi je slaba tačka, svaki put sam mislila "biće bolje", ali nije - iskrena je bila zadrugarka, koja je posle turbulentnog raskida rešila da se skloni od svega i uđe u rijaliti.

- Mislim da ću se odmoriti. Htela sam da pobegnem i od njega, iskreno. Stvarno, ovo traje dugo, psihički sam otišla, dobila tahikardiju. Kad se iznerviram za najmanju sitnicu, ne bude mi dobro, tresu mi se ruke. Počelo je sve to da se odražava na moje zdravlje. Htela sam da se sklonim i od njega i od te sredine - iskrena je bila Eleonora.