Anastasija Ražnatović
Screenshoot Youtube
Anastasija Ražnatović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović za dva dana će se oženit sa Bogdanom Rodić, koja je u trećem mesecu trudnoće.

PROČITAJTE JOŠ:

O njihovoj svadbi se priča unazad mesecima, a u porodičnom domu danima traju pripreme za svadbu decenije.

Cecina ćerka je na Instagram storiju podelila video kako peva i zagreva se za slavlje o kojem će brujati regija. Pevala je pesmu Dragane Mirković "Nevraćam se starim ljubavima".

Anastasija Ražnatović

printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, Ceca je uspela za mesec dana da organizuje čitavo svadbeno veselje za 500 zvanica. Veljko će za ovaj poseban dan imati dva odela, prvo će obući crni smoking, a zatim će se presvući u odelo u sivoj boji. Mladoženja je čak iznajmio poseban autobus koji će svatove od Beograda odvesti do rodnog mesta njegova izabranice.

Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Velika pažnja je posvećena i dekoraciji, a cveće od koje će se napraviti prelepi aranžmani stiglo je iz Holandije.

Sve će biti u belim i zlatnim tonovima. Određeni stolovi će biti dekorisani i pravim drvećem, što će ceo prostor učiniti dodatno glamuroznim", ispričao je izvor blizak Ražnatovićima za Blic. Mladalačka torta bi trebalo da bude teška čak 70 kilograma, a iznosiće se iz nekoliko puta.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo sve o braku Nikolije i Relje!

 

Ovako nešto još nije viđeno! Tortu unose iz delova dan ranije, i to na specijalnim kolicima! Ali to nije sve!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 21.11.2019. 22:57 - 21.11.2019. 23:10 Široko! Veljko i Bogdana, Foto: Screenshot/Instagram Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić, zavetovaće se na večnu ljubav u nedelju, a o njihovoj svadbi javnost bruji danima. U porodičnom domu Ražnatovića traju pripreme za veliko slavlje.