KARIJERU JE POČELA SA SAMO 15 GODINA Sve frizure Cece Ražnatović: Bila je skoro ćelava, plava, a jedno vreme je nosila i periku (FOTO)

Ceca je počela da peva sa 15 godina, a njen izgled se menjao sa godinama.

Ceca Ražnatović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Svetlana Ceca Ražnatović osvojila je muzičku scenu lepotom i neospornim talentom i stekla veliki broj fanova. Od devojčurka iz male sredine pretvorila se u najveću folk divu u regionu.

Muzičku karijeru počela je veoma mlada, sa svega 15 godina, hitovima "Cvetak zanovetak", "Lepotan" i "Cipelice".

Svetlana Ražnatović Ceca
Foto: Screenshot

Na početku karijere imala je kraću stepenastu frizuru, ali već u filmu "Nečista krv" gde joj je bila poverena uloga Koštane, imala je dugu crnu kosu.

Ceca je 90-ih pratila modu, baš kao i danas. Tada su trendu bile kracije jarkih boja, upadljiv nakit, a pevačica je nosila zalizanu kosu i karatk rep.

Udajom za Željka Ražnatovića Arkana njen stil je počeo drastično da se menja. Tada je skratila kosu, a premijerno ju je predstavila pesmom "Monotonija".

Svetlana Ražnatović Ceca
Foto: Screenshot

Dok je imala kratku kosu, Ceca je povremeno nosila crvenu periku sa kovrdžama. Godine 1997. izdaje album "Maskarada" a sa njom ima i novi imidž.

2004. godine tržište osvojila pesmama "Trula višnja", "Gore od ljubavi", "Pazi s kime spavaš" a furala je dugu ravnu kosu.

Tokom cele karijere, Ceca je uvek pratila trendove, bilo da je reč o frizurama ili o stilu odevanja. 2006. godine je napravila veliku promenu kada je reč o njenom izgledu i svoju tamnu kosu prefarbala u plavo.

Ipak, nije dugo bila plavuša. Posle samo nekoliko meseci pevačica je vratila staru boju kose. 2011. godine je uradila popularni ombre i posvetlela samo krajeve.

Svetlana Ražnatović Ceca
Foto: Screenshot

Ceca je potom imala braon kosu, čas do ramena, a čas ju je za potrebe nastupa uz pomoć klipsa produžavala. Potom je izgled osvežila šiškama.

Za posebne događaje Ražnatovićeva nosi elegantnu punđu.

Danas, Ceca ima dugu smeđu kosu, a kakva će joj biti naredna frizura, ostaje nam da sačekamo i vidimo.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte sva izdanja folk dive.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi