Džejla Ramović
B.Zajić/Alo!
Džejla Ramović

printscreen

Džejla Ramović, Foto: printscreen

Za kratko vreme Džejla je uspela da osvoji srca žirija i publike, ali ubedljiva i snažna interpretacija svake pesme koju je pevala u takmičenju donela joj je, nakon pobede u šouu „Neki novi klinci“ duplu krunu. U razgovoru za „Alo!“ Džejla je priznala šta joj je najteže palo tokom takmičenja, ali i koje joj je sve savete davala mentorka Marija Šerifović.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezde Granda

Promo

 

- Još uvek nisam svesna šta se desilo. Kad sam čula ljude da govore „dupla kruna“, bila sam zbunjena. Osećam se predivno, ne mogu vam čak ni rečima opisati kako. Veliko je zadovoljstvo što ću ovu statuu staviti pored one prve, koju sam dobila kada sam pobedila u takmičenju „Neki novi klinci“ - rekla je Džejla za „Alo!“ odmah nakon proglašenja pobednika. Kako kaže, najviše je zahvalna mentorki Mariji Šerifović koja joj je svojim savetima, strpljenjem i lepim rečima uvek dizala raspoloženje.

Džejla Ramović

Printscreen

Džejla Ramović, Foto: Printscreen

- Saradnja sa Marijom Šerifović donela mi je sve najbolje. Neizmerno sam joj zahvalna na svemu. Marija me je čak i savetovala šta da obučem, a ne samo kako da pevam. Uvek je bila tu da proceni da li valja ono što sam obukla ili ne - priznala je Džejla za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

I dok jedni tvrde da je Ramovićeva od samog starta takmičenja slovila kao glavni favorit za pobedu, ona kaže da joj plasman nije bio bitan.

Popović: Publika voli kada se žiri svađa!

Direktor „Granda“ Saša Popović istakao je da je ova sezona takmičenja bila najgledanija. - U odnosu na sve prethodne, ova sezona bila je najgledanija. Publika je obožavala da gleda rad kandidata sa mentorima, ali i sitne čarke i konstruktivne rasprave između članova žirija. Od naredne sezone očekujem da bude još gledanija, a nastojaćemo da određenim promenama to i osiguramo - rekao je čelnik „Grand“ produkcije Saša Popović, te dodao da neće menjati sastav žirija.

 

- Nisam razmišljala o glasovima drugih takmičara, niti o tome da li će Milica Čikarić, koja je takođe bila favorit, imati na kraju veći broj glasova. Milica mi je prijateljica, a da je bio drugačiji ishod na kraju, opet bih bila presrećna. Nije bez razloga tu gde jeste, na samom vrhu. Mogla je biti i ona na prvom, a ne na drugom mestu… Presrećna sam zbog njenog uspeha takođe - iskrena je Džejla Ramović.

Savete svoje mentorke, kaže, pamtiće do kraja života, ali joj je jedan posebno ostao urezan.

- Pamtiću sve što mi je Marija govorila i svaki savet koji mi je dala. Najupečatljiviji je svakako onaj da svaki nastup radim kao mi da je poslednji. Da uvek dam sto odsto sebe, da pevam kao da se više nikada neću pojaviti na sceni. Uvek mi je govorila da svaki moj nastup mora da bude maestralan i u mom stilu - rekla nam je na kraju razgovora mlada pevačica, koju je i studiju bodrila cela porodica. 

Džejla Ramović

Alo!

Džejla Ramović, Foto: Alo!