"NEMOJTE GOVORITI U ŠKOLI DA SAM JA VAŠA MAJKA!" Čitav Balkan ne može da zaboravi dirljive reči Suzane Mančić! Evo šta je poručila svojoj deci!

Klipovi ugledali svetlost dana.

 

Suzana Mančić
Foto: printscreen

Suzana Mančić istakla je da joj nije bilo lako nakon što su njeni vreli snimci ugledali svetlost dana, a onda je priznala i da joj u tom periodu niko nije pomogao.

Suzana Mančić, koja mnoge oduševljava svojim uvek vedrim duhom, pre nekoliko godina imala je probleme koje je okarakterisala kao najteži životni period. Veliku reakciju javnosti i mnogobrojne komentare izazvali su njeni porno-snimci koji su ugledali svetlost dana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Specijal je - specijal.! Hvala Happy tv.

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

U prvom snimku Suzana uživa u čarima intimnog života sa sadašnjim verenikom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke sa kojim je 17 godina u vezi, dok je na drugom snimku Mančićeva sa bivšim suprugom. Suzana je rekla da se u tom periodu, zbog stresnih i teških situacija, razbolela i da je deci govorila kako nikome ne treba da pričaju da im je upravo ona majka.

Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama", a moja Natalija mi je rekla: "Ja se ponosim što si ti moja mama". To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - rekla je Suzana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Snimamo !!!! Slikamo letnju kolekciju modne kuce Elipsa @modna_kuca_elipsa

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

Inače, Suzana je svoju karijeru započela sa 18 godina. Osim što je vodila emisije, Mančićeva je i pevala, a često je za sebe govorila i da je multitalentovana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi