Suzana Mančić šokirala izjavom: Život joj se preokrenuo za 360 stepeni jer sada mora sama "da pere kosu"?!

Blic/T.S. | vip 2020-04-25 21:02:19 2020-04-25 21:02:19

Strašno.

Instagram

 

 

Suzana Mančić se, nakon proglašenja vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa, vratila iz Atine, gde je boravila kod supruga Simeona Ocomokosa. Kada se vratila u Srbiju, morala je da provede 28 dana u potpunoj samoizolaciji.

- Ćerke Natalija i Teodora idu u kupovinu i šetaju psa, a ja sam kod kuće jer moram da poštujem propisane mere. Naravno, ne dolazi nam žena koja nam godinama sprema stan, pa to radimo same - ispričala je voditeljka za "Hello", dok je nedavno pričala kako sada sama mora da pere kosu.

Društvene mreže su tada gorele smatrajući da joj se zbog pranja kose život preokrenuo za 360 stepeni.

- Nikad u životu nisam ovoliko kuvala. Zvučaće čudno, ali ja sam se toliko umorila od jurnjave, koja bi počinjala ujutru, a završavala se kasno u noć. Konstantno sam bila pod stresom, pitajući se hoću li stići na vreme, da li ću uspeti da obavim sve što treba, hoće li mi doći gost u emisiju... - dodala je ona.

- Naravno, okolnosti su dramatične, ljudi gube život, svima nam se toliko toga menja, ali usporavanje mi je došlo u pravom trenutku. Potpuno sam spokojna dok sedim u svojoj kući, sa svojom decom, a uz pomoć interneta mogu da komuniciram sa kim god poželim - ističe Suzana.

 

Expand player
Pogledajte više