Nikola Rađen i Ana Kokić
Dejan Briza
Nikola Rađen i Ana Kokić

Dejan Briza

Nikola Rađen i Ana Kokić, Foto: Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Ana Kokić

Promo

Ana Kokić, Foto: Promo

- Ana i Nikola već šest meseci znaju da je njihovom braku došao kraj. Smešne su spekulacije da je prevara razlog razvoda. Njih dvoje su se slatko nasmejali tim pričama. Ana je poslednji put u Moskvi bila sredinom novembra, a ne krajem decembra kao što se piše. Ona je ceo decembar provela u Srbiji gde je imala veliki broj nastupa - kaže izvor "Alo!".

Kako bismo proverili tačnost informacija, kontaktirali smo vaterpolistu Nikolu Rađena, koji nam je kroz osmeh rekao:

- Ana i ja smo sve rekli u zajedničkom saopštenju i ne znam zbog čega se i dalje potenciraju te izmišljene priče. Naravno da je nisam varao, to je apsolutna laž! Zaista ne bih više davao na značaju takvim izmišljotinama - rekao je Nikola ekskluzivno za "Alo!".
S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga, pop zvezda Ana Kokić nije želela da daje na značaju ovakvim spekulacijama.

Podsećanja radi, Ana i Nikola potpisali su papire za razvod braka na Božić, a pre toga saopštili su ćerkicama Nini i Tei da se razvode. U zajedničkom saopštenju, njih dvoje su otkrili da su i dalje ostali prijatelji, te da među njima ne postoje nikakvi problemi.

Ana Kokić

Alo/Dejan Briza

Ana Kokić sa ćerkama Ninom i Teom, Foto: Alo/Dejan Briza

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na svoj brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku, molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece - stoji u zajedničkom saopštenju pop zvezde i vaterpoliste, koji su se dotakli i međusobnih odnosa:

Ana Kokić

Mirko Tabašević

Ana Kokić, Foto: Mirko Tabašević

- Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati svoje ćerke. O svojim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju. Hvala na razumevanju - pisalo je u saopštenju za medije.