"MLADIĆ SE PREDSTAVLJAO KAO NJEN VANBRAČNI SIN" Susedi princeze Jelisavete Karađorđević otkrile detalje iz njenog života o kojima nikad nije govorila javno!

To niko nije znao.

Jelisaveta Karađorđević
Jelisaveta Karađorđević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Susedi imaju samo reči hvale za princezu, koju smatraju ženom iz naroda koja sama ide u prodavnicu po namirnice, ali i obližnje uslužne radnje.

ŠOK INTERVJU! Rade Šerbedžija prvi put odnosu sa ženom Lenkom! Otkrio istinu o Holivudu, a onda se dotakao i Novaka Đokovića

Tiha, povučena, nenametljiva, ovim rečima komšije su opisale princezu Jelisavetu Karađorđević.

- Ona je baš divna žena. Skoro stalno dolazi da kupuje kod nas. Uglavnom uzima elegantne čarape. S njom znamo da se našalimo. Baš je tiha žena i nema stav princeze - kaže prodavačica i dodaje:

- Pozvala nas je na otvaranje njene izložbe. Baš smo se obradovali. Svi kolektivno idemo u Istorijski muzej Srbije.

Princezi Jelisaveti Karađorđević je 18. maja ugrađen veštački kuk na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti. Ćerka kneza Pavla trpela je jake i konstante bolove, a na lekarskom pregledu saopštili su joj da je operacija jedino rešenje.

Jelisaveta Karađorđević
Jelisaveta Karađorđević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Operisala je kuk i već posle dve nedelje počela je da izlazi, šeta. Sada se dobro oseća. Dolazile stalno ljudi u komšiliku da pitaju za nju i traže od nje pomoć. Jedan se mladić predstavio kao njen vanbračni sin. Vidi se da nije psihički bio dobar. Ona je toliko divna dama, baš nam je drago što živi ovde - kaže jedan komšija.

Iz obližnje radnje hemijskog čišćenja imaju samo rečih hvale za princezu:

- Dolazi ona lično. Ona je dama iz naroda. Prosto je klijent kakav se može samo poželeti. Nije nametljiva, voli da popriča i nije princeza koja ima gard. S njom može da se lepo čovek ispriča.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mish
  08/10/2019 - 23:24
  imala sam priliku i cast da je upoznam!! Dama i princeza ali bukvalno!! 💗
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi