Supruga pokojnog Milana pala u nesvest, Darko Lazić na kraju snage nakon što su spustili telo njgovog oca u raku! (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Sahrana Milana Lazića
Sahrana Milana Lazića, Foto: Alo.rs

Pevač Darko Lazić danas ispraća na večni počinak svog oca Milana Lazića, koji je preminuo usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

Danas u Brestaču okupilo se više stotina ljudi, a podrška velikog broja familije, prijatelja i kolega, svakako pevaču mnogo znači, a među kolegama.

Sahrana Milana Lazića
Sahrana Milana Lazića, Foto: Alo.rs

Na čelu povorke bio je Darko Lazić, koji je stajao pored kovčega jecao i gledao u jednu tačku.

Darkova mama Branka jedva stoji na nogama, a članovi porodice je pridržavaju.

Majka Milana Lazića, Darkova baka Milka, naglas doziva svoga sina Milana. 

Uz Darka Lazića sve vreme je i njegova verenica Marina Gagić.

Milan Lazić bio je član lovačkog društva, te su u njegovu čast na groblju zapucale puške i u vazduh su ispaljena dva metka.

Povorku je od kuće Lazića do groblja pratila harmonika, i to baš ona koja je pripadala Milanu, a svirao ju je Darkov kolega, pevač "Granda" Marko Gačić. Sa ovom harmonikom je zatim Milan i sahranjen.

Branki Lazić, Darkovoj mami, u jednom trenutku je pozlilo i pala je u nesvest.

Darko je vidno slomljen, a poslednje atome snage usled porodične tragedije koristi kako bi dostojanstveno ispratio svog oca na večni počinak. 

Pročitajte još

Komentari (1)

Bad, beda i bezobrazluk

15.12.2020 19:42

Bas "LEPA" sahrana. Naroda onoliko, a maske i distance ni na vidiku, Kao da lekarima nije dosta pacijenata sa upravo ovakvih "okupljanja"! Da li IKO u ovoj Srbiji uopste zna da su "neke" mere na snazi?