Snežana Borjan
Printscreen Instagram / snezanaf
Snežana Borjan

Printscreen Instagram / snezanaf

Snežana Borjan, Foto: Printscreen Instagram / snezanaf

Poslednjim fotografijama na Instagram nalogu napravila je pravu pometnju nakon što je izbacila sliku u izazovnom kupaćem kostimu i pokupila brojne lajkove i komentare od pratilaca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Snežana se slikala u belom kupaćem na crne tufne, a ispod slike je napisala:

- Svaki put je bilo neverovatno, ali ovo je najbolje vreme - zgodna plavuša ne krije da joj je ovo posebno putovanje, iako su već nekoliko puta posetili ovu egzotičnu destinaciju.

Oni važe za jedan od najkladnijih parova naše javne scene, a da je ova ljubav imala svoje ispite od samog početka, govori i njihova priča. Ipak, zdrav odnos i otvorenost među njima od samog početka rezultirala je brakom, a srećna porodica broji već pet godina zajedničkog života.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Sneža u cvetnoj haljini izgleda kao devojčica, što su i bili neko od komentara ispod ove slike na kojoj zanosno pozira.

Jedno drugom su najveća podrška, a najbolji golman Evrope ne krije da je ponosan na izgled koliko i na karakter svoje supruge.

Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Snežana i Milan Borjan, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ono što je takođe zanimljivo, to je priča sa jednog od njihovih prvih putovanja, kada su otišli u Crnu Goru.

- Dogodio mi se peh na tom putovanju. Prvo što je Snežana u tom momentu bila finansijski stabilnija od mene, a onda i ja kao za maler izgubim novčanik. Totalno sam poludeo i nisam mogao da verujem šta mi se dešava. Ja sedim u avionu i ona mi kaže ide nešto da kupi, i vrati se i donese mi parfem. Tada me je oduvala. Sam taj gest što je htela da me oraspoloži kada sam se najgore osećao u meni je izazvao najlepu emociju i video sam da je to žena koja vredi, koja me izvuče kada mi je najteže i tada me je i osvajila - priznao je zadovoljno Borjan u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

zagondzija

22.12.2020 17:21

Jel ona pre Borjana bila Vuceliceva maza?

xx

23.12.2020 09:50

@zagondzija - A sta gospodja radi i po cemu je poznata?

Stane

23.12.2020 12:53

Prava prostakuša,kao naMaldivima,pa kao neka riba, pa kao ljubi se sa mužem pa se slikaju i pokazuju pravi seljaci pa posle kukaju kada ih neko očepii.Zabole me mnogo gde je imam važnija posla