"JA KAO HTELA DA ZAKOLJEM PSA!" Supruga Andreane Čekić oplela po bivšem i pevačici! Skandalozni detalji o braku i njihovom detetu!

Neće da ćuti!

Andreana Čekić i Marko Milošević
Andreana Čekić i Marko Milošević, Foto: Screenshoot Instagram

Pevačicu Andreanu Čekić, nedavno je verio njen oženjeni dečko Marko Milošević. On je dragu zaprosio na proslavi njenog 35. rođendana što je odmah saznala i njegova supruga Marina Milošević. Više o prosidbi, POGLEDAJTE OVDE.

- Ne znam šta on zamišlja? Da je neki šeik pa da bude u braku sa dve žene? Sa jene strane sam joj zahvalna, jer mi je skinula bedu s vrata. Posle sedam meseci sam shvatila sa kakvim čovekom sam bila u braku. Eto joj ga sad. I njoj će uraditi isto što je i meni - rekla je Marina i dodala:

 

- Dosta mi je Andreaninih laži, kako on i ja dve godine nismo bili intimni i kako ona nije ništa pokvarila. Očito ne zna da sam u tom periodu izgubila bebu, što imam i napismeno, a nije mi vetar napravio dete, već muž. Moj muž i ja smo se odlično slagali kad se odjednom pojavila Andreana i nastao je haos. On sada dete ne obilazi, a još manje zove. Bitno da je celo leto proveo na različitim destinacijama, a nije mario što dete sedi u Beogradu - kaže Marina i tvrdi da je istina samo ovo:

OVAKVU JE NISTE VIDELI! Prija se sinoć bez brusa pojavila na žurki, svi su zurili u njen dekolte do pupka! (FOTO)

- Ja tražim razvod po hitnom postupku i dete mu dozvoljavam da viđa. Sada se vidi i kakva mu je porodica, jer su svi išli na Andreanin rođendan i aminovali što ju je verio, a niko nije došao do mene da pita kako je dete. Andreani je izdata privremena zabrana prilaska mom detetu i to na 10 metara. Ako joj priđe, prijaviću je. Dosta sam ja trpela njihove pretnje i poruke koje mi je ona slala u dogovoru sa njim. Trenutno smo na sudu, a čim se to reši, poslaću vam sve prepiske i poruke.

IZAZVALA BURU U SRBIJI Snežana Dakić: Zar je strašno imati platu 1.500 evra?

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

Ona je pričala kako je detetu poklonila psa, kojeg sam ja kao htela da zakoljem! Pa da li vam ličim na vešticu koja kolje pse? Strašno. I još da ja prihvatim bilo kakav poklon od nje! Meni ne trebaju njihove pare, tačnije Andreanine pošto ga verovatno ona i finansira. Žao mi je samo zbog ćerke, jer vidim da joj nedostaje otac, a njega nije briga. Mogao je bar da joj pošalje jednu svesku za školu iako pored mene ima sve. Neka mi da razvod i neka živi svoj život sa Andreanom, a da li je ona zvezda ili neka tamo seka Persa, sasvim je svejedno. Neka se pogleda na šta liči, vide valjda ljudi moje slike i vide nju. Na šta ja da budem ljubomorna? Ona bi volela da jesam ljubomorna na nju, ali ja sam srećna i ispunjena žena, imam svoje dete, a njoj želim da sa Markom vidi šta to znači - završava Marina.

FOTKA BEZ FOTOŠOPA! Gole fotke Ane Nikolić pokazuju koliko je zaista smršala! Trljaćete oči kada vidit ove slike!

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Snežana Dakić zarađuje 5 puta više od prosečne plate, sada je otkrila i kako!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi