VELIKA TRAGEDIJA U PORODICI! Supruga Adila Maksutovića IZGUBILA BEBU! Džej Ramadanovski otkrio sve detalje ćerkine trudnoće!

Džej Ramadanovski otkrio je šta se nedavno desilo njegovoj ćerki Ani koja je u braku sa Adilom Maksutovićem.

Adil Maksutović
Adil Maksutović, Foto: printscreen

Ana je nedavno u prvom tromesečju trudnoće izgubila bebu, a dok je pričao o tome pevač se jedva suzdržao da ne zaplače.

 

Pročitajte još

"Pa nažalost, nije baš to uspelo, ali biće. Dešava se... Žao mi je bilo... To je bio neki 3-4 mesec, rana trudnoća... Ajmo da pređemo na vedrije teme", rekao je pevač. Šok intervju Džeja Ramadanovskog o zetu Adilu koji mu je PREBIO ĆERKU: Narod voli sočno i uživa u greškama ali jedan je koji sudi!

On je otkrio da je u mladosti imao mnogo devojaka, ali malo ljubavi.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Screenshot Youtube

"Ženu samo jednu, Nadu. Imao sam malo ljubavi, a riba sam imao koliko hoćeš! Ne sad riba, da se ne osete dame uvređene, taman posla. Ribe su devojke sa kojima sam izlazio i, naravno, uvek sam bio džentlmen i ispoštovao ih maksimalno. Ne kažem da sam sa svakom devojkom bio u krevetu, ali sam izlazio na večere. Koja je htela - htela je, sa kojom ja nisam hteo, izlazio sam na večeru, ali nisam hteo da sapavam sa njom. Nisam ja lak muškarac", izjavio je Ramadanovski. Šok intervju Džeja Ramadanovskog o zetu Adilu koji mu je PREBIO ĆERKU: Narod voli sočno i uživa u greškama ali jedan je koji sudi!

Džej je 2017. godine operisao srce, ali se poroka nije odrekao.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Dejan Briza/Alo!

"Malo sam smanjio, znaš kakvi su doktori, ne smeš da šikneš ni jednu, pljuga ne sme, a ja hoću da poludim! Ne može to tek tako da se izbaci, ko ti kaže da jeste svaka mu čast. Mada, ja mislim da laže. Ja sutra treba na sto da idem, vidi mi se čvoruga ovde (pokazuje na grudi) ja zapalio pljugu u bolnici", izjavio je Džej. BIO JE NAJPOŽELJNIJI ROBIJAŠ IZ DŽEJOVOG SPOTA: Danas je doktor, kod njega idete na preglede, a evo kako izgleda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi