Milica Pavlović
Danijel Rakočević
Milica Pavlović

Danijel Rakočević

Milica Pavlović , Foto: Danijel Rakočević

Popularna brineta nakon objavljivanja albuma radi po nekoliko puta nedeljno i važi za najtraženiju pevačicu mlađe generacije. Da se konstantno ozbiljno ulaganje u pesme, spotove i nastupe zaista isplatilo, potvrđuje i to što je nedavno kupila stan od 90 kvadrata u luksuznom beogradskom naselju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Milica Pavlović

Danijel Rakočević

Milica Pavlović , Foto: Danijel Rakočević

Ekipa „Alo!“ ulovila je seksi senjoritu u trenutku dok se odmarala u Crnoj Gori, gde ima zakazane brojne nastupe. Milica je na plaži bila sama, pa smo čekali da vidimo hoće li se neko pojaviti da pravi društvo lepoj Milici.

Milica Pavlović ulazi u rijaliti, dobiće POZAMAŠAN HONORAR?!

AUTOR: Informer/B.Z. DATUM I VREME: 01.08.2019. 16:09 - 01.08.2019. 16:22 Milica Pavlović je dobila neverovatnu ponudu! Milica Pavlović, Foto: Marko Metlaš Srpska pevačica trenutno uživa u Crnoj Gori, gde je zapala za oko producentu jednog italijanskog šou programa, koji je nagovara da bude učesnik naredne, 17. sezone.

 

 

Međutim, osim nekoliko muškaraca koji su pokušali da joj priđu i koje je brzo odbila, Milici nije stizalo društvo. Ostala je sama do kraja dana. Kako samo kasnije saznali, Milica se poverila prijateljici da je ovo teško vreme kad je reč o ljubavi.

Milica Pavlović

Danijel Rakočević

Milica Pavlović , Foto: Danijel Rakočević

- Rekla je da joj u poslu cvetaju ruže, ali da je situacija je potpuno suprotna u ljubavi. Sada je na meti muških udavača. Prilaze joj samo da bi se ogrebali, a njoj je sve teže da veruje muškarcima jer nikako da joj se desi neki fini momak - otkrio je izvor VIP!

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić

 

 

Komentari (1)

Andrija

08.08.2019 10:39

Muskarce odbija pa posle plače zašto joj se ne obraćaju.