STRAVIČNA ISPOVEST POZNATE RUKOMETAŠICE Hteli su da je izbace na ULICU sa decom! Danas se bori sa dijagnozom koja pogađa mnoge žene u Srbiji

Posrnula pa se vratila u normalu.

Ceca Kitić
Ceca Kitić, Foto: Screenshoot Instagram

Nekadašnja rukometašica Svetlana Ceca Kitić konačno je rešila pitanje stana i kredita koji je imala da isplaćuje za isti i to u švajcarcima zbog kog su kako i sama kaže mnogi od brige čak i umrli.

 

Agonija je počela prošlog marta kada je banka u kojoj sam 2007. godine podigla stambeni kredit jednostavno raskinula ugovor zbog kašnjenja u otplati. Kredit je bio u švajcarskim fancima, banka je prvo jednom, a zatim i drugi put duplirala iznos rate. Tražili su da odmah platim veliku sumu uz upozorenje da će u suprotnom stan ići na licitaciju. Srce mi se ledilo od pomisli da ću sa decom na ulicu - ispričala je Ceca Kitić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Svetlana Ceca Kitic (@svetlanacecakitic) on

 

- Znam da su mnogi umrli od stresa zbog ovog istog problema. Meni su neki nudili kuću, a Veselin Vujović mi je ponudio da sa ostalim rukometašicama sakupi novac. Objasnila sam da sam se zadužila i da ću sama da vratim dug. Potrebna mi je bila banka kojoj ću u razumnom roku moći da vratim novac - ispričala je Ceca i dodala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

40 godina rukometa na Sardiniji 💖

A post shared by Svetlana Ceca Kitic (@svetlanacecakitic) on

Sklopila sam ugovor sa bankom da do sedamdesete godine plaćam ratu za refinansirajući kredi. Sada sam srećna ali pomalo i umorna. Prazna. Vratili su se pšroblemi sa štitnom žlezdom - priznala je Ceca Kitić koja se sada ponovo bori sa dijagnozom koja sve češće pogađa žene u Srbiji - naglašava Ceca.

 

- Bila sam toliko razočarana da sam izlaz često tražila u kafanama. Bilo je tu i malo više vina, najviše lekova za smirenje, koje pre nikada nisam pila. Za kratko vreme sam shvatila da kafana ne leči sve. Ubrzo sam svoj život dovela u red. Ni majci ne smem da priznam kakve su mi sve misli prolazile kroz glavu, ali nijednom nisam pomislila da se ubijem - istakla je bivša rukometašica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi