BRENA GA NE SAVETUJE Stefan Živojinović: Sam biram svoj put, mama je poslednja čula novosti!

Mladi pevač Stefan Živojinović juče je predstavio novu pesmu „Od večeri do jutra“

Stefan Živojinović
Stefan Živojinović, Foto: M.Jošida

On u razgovoru za „Alo!“ otkriva zbog čega od majke, Lepe Brene, nije tražio mišljenje i savet, ali i koji su razlozi zbog kojih se ona, iako je jedna od najvećih balkanskih zvezda, ne meša u njegovu karijeru.

Kako Stefan kaže, veoma mu je bitno da karijeru odvoji od privatnog života.

- Od trenutka kada sam izabrao da se bavim muzikom vodim se time da je važno ono što osećam. Bez toga ne postoji poverenje publike, a smatram da je upravo to najvažnije. Najgore je kad te majka savetuje šta treba da snimaš i pevaš, sve i da je najbolja na svetu u poslu kojim se bavimo. To nikako nije dobro jer moraš da uradiš ono u šta sam veruješ i u čemu se pronalaziš - kaže Stefan i ističe da je Breni pokazao spot i pesmu tek kada je sve bilo završeno.

Stefan Živojinović
Stefan Živojinović, Foto: M.Jošida

- Roditelji uvek žele najbolje za svoje dete, pa tako i moja majka za mene. Ipak, kada dođe do mešanja, na kraju nije uvek idealno i zbog toga sam biram svoj put. Brena nije učestvovala u ovoj pesmi i pokazao sam joj sve tek kada je bilo gotovo. Naravno, svidelo joj se i njeno mišljenje je da treba da nastavim ovim malo drugačijim muzičkim pravcem - zaključuje Živojinović za „Alo!“.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi