Vladimir Mikić
Rajko Ristić/Alo!
Vladimir Mikić

Rajko Ristić/Alo!

Vladimir Mikić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Biznismen Vladimir Mikić definitivno bi trebalo da shvati da brak nije za njega! Šalu na stranu, srpski plejboj, kako ga mnogi nazivaju, odlučio je da stavi tačku i na treći brak!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Mikić i njegova supruga Jovana Miljković dogovorili su se pre mesec dana da se razvodu sporazumno, jer je, kako tvrdi izvor blizak paru, ljubav prestala.

- Vladimir nikada nije robovao stereotipima, te po svaku cenu nastavljao da održava bračne odnose kada ljubav nestane. Tako je bilo i ovoga puta. Jovana i on su shvatili da više nisu jedno za drugo, bar ne kao partneri, ali da će zauvek jedno drugom ostati najbolji prijatelji i podrška. Samim tim što imaju ćerkicu od 15 meseci, koju će zajedno odgajati, njih dvoje ne žele da dolaze u bilo koju vrstu sukoba - otkriva izvor „Alo!“ i priča kako će par podeliti imovinu.

- Vladimir je džentlmen i naravno da nije pravio nikakav problem oko podele imovine. Luksuznu kuću u kojoj su zajedno živeli ostaviće Jovani i ćerkici, dok će se on u narednih mesec dana iseliti u jedan stan - otkrio je izvor „Alo!“.

Vladimir Mikić

Dejan Briza/Alo!

Vladimir Mikić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Mikićem, koji je ekskluzivno za „Alo!“ rekao:

- Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala.

Podsetimo, Vladimir Mikić bio je u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić, od koje se razveo na njenu inicijativu posle devet godina braka, dok je pre Snežane bio sa Draganom, s kojom ima bliznakinje.

Luksuzna svadba za dvesta gostiju

Vladimir i Jovana venčali su se pre tri godine u jednom beogradskom luksuznom hotelu, kada su ujedno i krunisali tri godine veze. Kako je „Alo!“ tada ekskluzivno pisao, cena po osobi u okviru paketa koji su izabrali za goste iznosila je 75 evra, a venčanju je prisustvovalo blizu 200 zvanica, koje su uživale u luksuzno dekorisanoj balskoj sali, kao i u raznim đakonijama pripremljenim za tu priliku. Mladenci su prvi ples odigrali uz numeru „Power of Love“, budući da su oboje veliki obožavaoci pevačice Selin Dion.

D. Rakočević

Komentari (3)

sara

04.03.2020 10:24

Kako ružan je ovaj čovek i koje su te lude žene i zbog čega, se zaljubljuju u njega!!!.

Mala plava

04.03.2020 10:29

Ma kako da ne... ceo grad zna da ga je zena ostavila zbog mladje sekretarice. Covek je dno dna..

etoile

05.03.2020 13:58

Nesumljivo ce on imati jos puno brakova...