Božana Vujinović
Alo.rs
Božana Vujinović

Alo.rs

Božana Vujinović, Foto: Alo.rs

Stanje u Banjaluci povodomkoronavirusa i te kako je kritično, a tamošnja starleta Božana Vujinović za„Alo!“ otkriva da je zahvalna VladiRepublike Srbije na pomoći koju pružanjenoj državi, te priznaje da iako ne izlazi iz kuće, sebi je uspela da nađezanimaciju. Gola je po ceo dan, muškarci joj non-stop pišu, a ona kažeda joj sve to prija, kako bi skrenulamisli sa novonastale situacije.

- Vlasti u Republici Srpskoj su jakobrzo reagovale i zatvorili su sva mestagde su se ljudi ranije masovnookupljali. Iako u startu niko nijeozbiljno shvatio celu situaciju, morampriznati da se to sada promenilo. Svipoštuju mere koje je donela Vlada, a izkuće izlazimo samo kada moramo -kaže Božana, koja je zahvalna Srbiji napomoći koju pruža.

- Izuzetno mi je drago što je Srbija tu zanas, jer mi, pre svega, i jesmo jedannarod i ovakve situacije nam to idokazuju. Hvala Srbiji za sve što radi zanas - kaže starleta za „Alo“.

Vreme u karantinu, kako kaže, koristida se relaksira i uživa u svom telu.

Božana Vujinović

Alo.rs

Božana Vujinović, Foto: Alo.rs

- Karantin koristim da se potpunoposvetim sebi. Negujem lice i telo, istina, nedostaju mi masaže i spa centri, ali mi se vratila želja za crtanjem. Takođe, po ceo dan nešto čitam i radimna sebi - kaže Božana, koja se,međutim, ni za vreme ove novonastalesituacije nije latila spremanja hrane.

- Veliki sam hedonista, samim tim viševolim da uživam u već pripremljenomobroku. Za sada ne kuvam jer trenutnonemam potrebu za tim, mada ne sumnjam da ću naučiti kada budemzasnovala porodicu. Što se kućnihposlova tiče, imam pomoć - kažestarleta.

Sudeći po provokativnim fotografijamakoje su nastale za vreme karantina, Božanini fanovi imaju u čemu da uživaju. Pišu joj po ceo dan…

- Rekla bih da u novonastalimokolnostima muškarci nikada više nisumislili na mene i pisali mi (smeh). Bićuneskromna ili pak realna, pa ću reći da je zločin biti obučen sa ovakvim telom. Volim da budem golišava, osećam se slobodno - kaže ona za „Alo!“.