Stanija u kampanji Donalda Trampa!

B. R. | vip 2015-08-14 21:39:58 2015-08-14 21:39:58

Srpska starleta Stanija Dobrojević, koja trenutno boravi u Americi, ne krije da je podlegla euforiji pred predsedničke izbore u toj zemlji sledeće godine. Ona je otkrila da je njen kandidat za pobedu biznismen Donald Tramp.

RAS


- Opsednuta sam američkom predizbornom trkom za novog predsednika. Moj izbor je Donald Tramp - bez imalo dvoumljenja istakla je Stanija, koja u ovoj državi, nažalost, nema pravo glasa, jer u Americi ima samo radnu dozvolu.

 

Bez obzira na te zakonske norme, ona će, po svemu sudeći, makar marketinški biti deo Donaldove kampanje, čije ideje podržava. Da li je njena nakolonost prema ovom kandidatu deo opšte euforije u Americi zbog serije i TV emisije u kojoj je učestvovao ili je politički program u pitanju, ostaje da vidimo.

 

U svakom slučaju, ovaj plavušan očigledno ima nešto više, što se Dobrojevićevoj dopalo u odnosu na Džeba Buša i Hilari Klintnon, koji se takođe spominju u trci za predsednika 2016. godine, kada ističe mandat dosadašnjem Baraku Obami. Atraktivna starleta, koja je često isticala simbole Amerike na svojim bikinijima, mogla bi da doprinese Trampovoj kampanji.

Expand player
Pogledajte više