Stanija i Hju
printscreen
Stanija i Hju

printscreen

Stanija i Hju, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

- Stanija optužuje sve devojke da su kurve jer ih zapravo poredi sa sobom! Ona je popušila Hjuu Hefneru na samrti, i to samo da bi došla na naslovnu "Plejboja", pa misli da su sve cure takve - rekao je Panić, a Aleksandra Subotić je dolila ulje na vatru:

Devojke su obožavale Hjua

- Žurke u "Plejbojevoj" vili su bile glamurozne, a devojke su tretirane kao kraljice. Hefner je bio fin dekica, sitan i star, ali pravi džentlmen. Devojke su ga obožavale - Stanija Dobrojević.

 

Ajde, bre, Stanija, je*ala si se s kim si stigla! Svi znaju čime se baviš!

Kao oparena Dobrojevićeva je na ovo skočila.

Toma Panić i Aleksandra Subotić kažu da je Dobrojevićeva dospela na naslovnicu "Plejboja" preko kreveta

- Vi ste šljam iz rijalitija koji priča gluposti! Ružno je da govorite kako sam zadovoljavala matorog čoveka pred smrt. Jedina sam Srpkinja koja je bila u Hefnerovoj vili u Holivudu. Ljubomorni ste na to! - siktala je "Plejbojeva" zečica, a zatim se prisetila svog druženja sa čovekom kom su zavideli mnogi muškarci na svetu:

- Kada sam 2012. godine ušla u "Plejboj menšn", moji snovi su postali stvarnost! Bila sam među poznatim glumcima i sportistima iz Holivuda. Žurke su bile glamurozne, a devojke su tretirane kao kraljice. Hefner je bio fin dekica, sitan i star, ali pravi džentlmen. Devojke su ga obožavale! Bio je sa najlepšim devojkama sveta dok ga nije izdala snaga.

Toma Panić

printscreen

Toma Panić, Foto: printscreen

Prebacila loptu

Stanija je rekla da je zapravo od najpoznatije svetske starlete naučila kako da zarađuje golotinjom.
- Ja sam srpska Kim Kardašijan! Od nje sam naučila da može da se zarađuje od tela a da se ono ne prodaje - istakla je rijaliti zvezda.

Ona se zatim obrušila na Tomu, tvrdeći da je zapravo on oralno zadovoljavao muškarce kako bi napravio karijeru u manekenstvu.

Stanija Dobrojević

Dejan Briza/Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Dejan Briza/Alo!