Darko Lazić sa suprugom i ćerkom
Alo!/Dejan Briza
Darko Lazić sa suprugom i ćerkom

Alo!/Dejan Briza

Darko Lazić sa suprugom i ćerkom, Foto: Alo!/Dejan Briza

Darko Lazić stalno doziva ćerku Lorenu (4) otkako mu se zdravstveno stanje poboljšalo. Pevač svakodnevno pita za svoju mezimicu, ali lekari za sada ne mogu da mu ispune želju da je vidi.

Deci je zabranjen pristup šok-sobi u kojoj se Lazić nalazi već tri nedelje od kada je imao stravičnu sobraćajku kod Brestača.

Pročitajte još:

 

- Darko se neprestano raspituje za Lorenu. Govori svojim roditeljima kako je se puno uželeo i da bi mnogo voleo da je zagrli. Često ume da kaže: "Želim da je vidim makar na tren" ili "Ako je budem video, biće mi još bolje" - kaže izvor blizak Lazićima.

On ističe da je svima žao što on toliko pati za ćerkom, ali da je trenutno neizvodljivo da im se omogući susret u bolnici.

- Deci je strogo zabranjen pristup intenzivnoj nezi, a sve i da nije, za Lorenu bi bilo strašno da ga vidi u tom stanju. On leži nepomičan, ne može da ustane, uz pomoć lekara u krevetu radi vežbe, a na glavi mu je i dalje maska za kiseonik - navodi izvor.

 

Komentari (1)

Čile

16.11.2018 22:54

Žao mi je šta mu se dogodilo ali o sv om detetu treba da razmišlja pre a ne posle lumperajki i drogiranja. Sada pokazuje ljubav prema detetu ali ako te ljubavi ima i ako nije lažna onda je ona jača od čaše viskija i neznam kojeg narkotika. Ako dete voli kako kažu "najviše na svetu" onda se kod deteta dolazi trezan i spreman da ga zabaviš a ne da prvo naliješ sebe. Ako ovu istinu prihvatiš dete će imati oca a ako ne nećeš imati ni dete ni porodicu. .