Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar

Shutterstock, ilustracija

oto: Shutterstock, ilustracija

 

Kako izvor VIP otkriva, iako pevačica više od dve godine ima skladan brak i jednogodišnju ćerkicu, na početku karijere radila je sve kako bi uspela da se probije na muzičku scenu. Tada je i upoznala bogatog vlasnika jednog od najpoznatijih klubova i njen život pretvorio se u pakao.

Pročitajte i:

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

 

 

- Kako je taj vlasnik klubova jedan od najopasnijih ljudi u gradu, lako je uspeo da prepozna želju te pevačice da postane poznata. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i već na prvu loptu shvatio je da debelo može da naplati njen dobar izgled i stas, te da je ona dobar materijal za zvezdu.

Prostitucija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Prvih šest meseci, pevačica je bila zaljubljena do ušiju i zarađivala je dosta u tim poznatim klubovima. Vlasnika sa kojim je ušla u vezu gledala je kao nešto najbolje što joj se desilo.Tako je bilo sve dok joj prvi put nije rekao da gost kluba u kojem je pevala, njegov dobar prijatelj, želi seks sa njom i da će joj dobro platiti.

 

Prpeoručujemo i:

 

- Kao i svakom čoveku kojem su samo pare u glavi, pevačicin dečko nije čekao da neko pita za nju, već ju je često i u njenom prisustvu nudio ljudima. Prodavao je njeno telo za 150-200 evra, a kasnije, kad je izbacila album, za dvostruko više. To je na početku bilo ponižavajuće, ali kako je vreme prolazilo, za njih dvoje je postalo normalno.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pročitajte još:

Sanja Stanković, Mihajlo Maksimović

Alo!

 

 

Komentari (3)

Mia

12.06.2019 09:08

Šta je tražila, to je i dobila.

KADRA

12.06.2019 10:49

Mama MIA šta se ovo dešava?

JAA

12.06.2019 16:03

bas me zanima koja je to pevacica,posto vise njih su splavaruse????