Marija Jakšić
screenshot Youtube
Marija Jakšić

printscreen/youtube

Marija Jakšić, Foto: printscreen/youtube

Marija Jakšić ostala je upamćena po mnogobrojin ulogama u domaćim serijama, emisijama i kvizovima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kasnih devedesetih kada je kročila u svet kinematografije Marija Jakšić bila je pravo otkrovenje. Nakon što je završila glumu na akademiji "BK" u klasi Radeta Markovića bila je odlučna da gradi veliku karijeru. Posle nekoliko meseci dobija prvi angažman u filmu "Mala noćna muzika" gde je tumačila Vesnu, potom u "Kordonu", a onda su usledili i "Mi nismo Anđeli 2".

Tek tri godine nakon što je ostvarila ove uloge 2003. godine dobija aganžman u seriji "Mješoviti brak" gde tumači ulogu Olje, ljubavnice prijatelja Mime Karadžića. Takođe, učestvovala je i u rijaliti programu "Farma".

Marija Jakšić

Facebook / Marija Jakšić

Marija Jakšić, Foto: Facebook / Marija Jakšić

Usled velike popularnosti, sledi fotografisanje za srpsko izdanje magazina "Playboy", a potpuno naga na naslovnici pozira Marija. Muškarci na ulicama su ludeli za njom, a ona je svoj ljubavni život uvek vešto krila od javnosti. 

Pre 11 godina je otišla iz Srbije, i tada niko nije znao gde je i šta radi. Međutim, život je promenila iz korena. Udala se u Indiji, rodila sina kome je dala ime po najpoznatijem srpskom naučniku - Tesla, i bavi se poslom koji nema nikave veze sa glumom.

Ipak, njoj to nije bilo dovoljno za ispunjen život, pa je sreću potražila u Indiji.

Marija Jakšić

Facebook / Marija Jakšić

Marija Jakšić, Foto: Facebook / Marija Jakšić

- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se, pre četiri godine, udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja. Pre četiri meseca smo dobili sina kome smo dali ime Tesla jer se oboje divimo Nikoli Tesli - rekla je Marija, a zbog prirode novog posla stalno menja adresu.

Marija Jakšić

screenshot Youtube

Marija Jakšić, Foto: screenshot Youtube

Marija je jednom prilikom ispričala kako je izgledala njena trudnoća, ali i otvoreno o spoznajama o svom telu koje je doživela tokom tog perioda.

- Tokom trudnoće je bilo najinteresantnije suočavanje sa sobom. Tada sam mogla da vidim sve svoje slabosti i stalno sam bila u situaciji da dodirujem sopstvene limite. Bilo je to veoma interesantno. Međutim, postoji taj rolerkoster emocija zbog hormonskih valova koji nas žene zapljuskuju tokom trudnoće i kasnije, dok dojimo. Najveća je radost imati dete. Imam 38 godina i mnogo sam srećna što sam postala majka mirnom, a opet aktivnom i jako nasmejanom dečaku kakav je Tesla - rekla je Marija.

Olivera Jovićević je na RTS-u uvek skockana, a evo kako izgleda bez grama šminke! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 05.10.2019. 09:30 Teška sudbina lepotice sa malih ekrana Olivera Jovićević, Foto: Printscreen Youtube Olivera Jovićević, voditeljka emisije "Upitnik" koja se emituje na RTS-u, već nekoliko godina unazad važi za jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji. Kada se god pojavi na televiziji ili na nekom događaju, uvek je maksimalno doterana.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!