Ubistvo, policija
Alo!/Rajko Ristić
Jelena Turšum

Facebook

Jelena Turšum, Foto: Facebook

Pevačica Jelena Turšum (35) ubijena je u Travniku, a iza nje je ostalo troje maloletne dece. Jelenu je svirepo ubio vanbračni suprug i kolega, Zoran Gromović, bivši učesnik "Pinkovih zvezda".

PROČITAJTE JOŠ:

Zoran Gromović

Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon ubistva, Jelenin očuh ispričao nam je šta se dogodilo.

"Našu Jelenu je Zoran u subotu odveo među vikendice, gde ima malo ljudi. Tu ju je tukao i lomio kosti dok se nije onesvestila i pala na zemlju. Besan na nju, seo je u svoj "pasat" i tri puta prešao preko njenog tela dok nije umrla. Onda je otišao do prve vikendice i sam pozvao policiju", pričao je još u šoku Nenad Škorić, očuh tragično nastradale pevačice.

Tragični događaj odigrao se na malom makadamskom putu koji vodi ka Gornjem Putićevu, a u blizini Zoranove vikendice. Prema pisanju bosanskih medija, sve se desilo nakon svirke na kojoj su zajedno nastupali. Obdukcija je pokazala da je nesrećna žena preminula od posledica traumatskog šoka koji je uzrokovan višestrukim prelom koštanih struktura.

Zoran Gromović

Printscreen

Zoran Gromović, Foto: Printscreen

 

Uloženi dokazi

Isto je zanimalo i sutkinju Stanu Imamović, člana Sudskog veća. Dr. Cirhlarž je kazao da ima tragova i na levoj strani vozila. Nakon što je tužilac Meho Bradić uložio materijalne dokaze, završen je dokazni postupak optužbe.

Odbrana je predložila da se na narednom ročištu sasluša sudski veštak Stipo Martinović.

 

 

Komentari (1)

dm

02.05.2019 14:13

zar ne truli u zatvoru..??