EKSKLUZIVNI PAPARACO~Srpski glumac uhvaćen u prevari (FOTO)

D.R. | vip 2017-12-04 16:27:57 2017-12-04 16:27:57

Mesecima unazad se spekuliše da je glumac Petar Strugar u vezi sa koleginicom Hristinom Popović. Njih dvoje to nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali.

Profimedia.rs

Ipak, fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama, svedoče da među njima ipak postoji nešto više od drugarstva i prijateljstva.

Nakon jedne od fotografija koju su objavili na Instagramu, a koja otkriva njihovu bliskost, prijatelji su im komentarisali da su lep par i da im žele sve najbolje u životu. Nedugo posle toga, Hristina i Petar uslikani su u jednom beogradskom klubu kako se strasno ljube.

No, čini se da ljubavnom paru ne cvetaju ruže baš toliko kao što svi misle, jer je paparaco magazina VIP uslikao Petra Strugara u jednom beogradskom bioskopu u društvu seksi crnke.

 Njih dvoje su prvo sedeli u prvom redu, da bi se kasnije prebacili u poslednji. Tamo su razmenjivali nežnosti, a u jednom trenutku su se i poljubili.

Da li je u pitanju prijateljski poljubac, s obzirom na to da i Hristinu gleda kao prijateljicu, ili ipak tu postoji nešto više.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više