Srpska starleta pala na skijanju!

D. R. - T. V. | vip 2018-01-17 14:44:05 2018-01-17 14:44:05

Nakon novogodišnjih praznika koje je provela u krugu svoje porodice, srpska starleta Stanija Dobrojević opredelila se za odmor u planinskim krajevima, tačnije na Kopaoniku.

Twitter / Stanija

Iako se popularna brineta snabdela skijaškim odelom i opremom, pokrivši svoju čuvenu guzu, to joj ipak nije pomoglo da postane vešta skijašica, u šta se uverio naš paparaco.

Kako Stanija privlači pažnju gde god da se pojavi, i ovoga puta uspela je u tome da pogledi prolaznika budu uprti u nju. Iako svakodnevno provodi vreme na ski-stazama, Stanija je u nekom trenutku ipak izgubila kontrolu i pala, što je izazvalo smeh ljudi koji su se našli oko nje. Srećom, nije zadobila povrede, a ako je suditi po fotografijama i njenom osmehu, ona se i te kako zabavila u zimskim čarolijama!

- Stanija voli da dođe na Kopaonik i kako je krenula, mislim da joj to postaje tradicija. Ipak, dečka, koji živi u Americi, još ne želi da dovede ovde, pa tako svake godine uživa s prijateljima i bratom Sanijem. Njen dečko ima poverenja u nju, pa ju je bez problema pustio da ode na zimovanje jer je ovo putovanje bilo Sanijev poklon. On je, naime, obećao sestri da će je voditi na zimovanje, zbog čega se ona oduševila - kaže izvor blizak starleti i dodaje da se diplomirana ekonomistkinja i te kako uželela snega, ali i Srbije:

- Stanija boravi širom Amerike, od Njujorka do Los Anđelesa, a često je i u Majamiju, tako da nije željna ni mora ni sunca ni luksuza, već zimovanja u krugu najbližih, na kakva je navikla svih proteklih godina. Ipak, njena baza verovatno će ostati u Americi, jer njen dečko tamo ima biznis, a i ona već godinama tamo radi - zaključuje naš sagovornik.

Kako stvari stoje, izgleda da Stanija ispunjava obećanje koje je dala za ovu godinu, a to je da se nigde više neće pojavljivati razgolićena. Doduše, boravak na planini usred zime i ne ostavlja mnogo prostora za golotinju, pa ćemo tek na proleće sa sigurnošću znati da li je Dobrojevićeva održala reč.

Expand player
Pogledajte više