Ljupka Stević
Screenshoot Youtube
Ljupka Stević

D.Rakočević

Ljupka Stević, Foto: D.Rakočević

Pevačica Ljupka Stević letnju sezonu provela je radno na Crnogorskom primorju, gde je nastupala tri meseca gotovo bez prestanka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Paparaco VIP magazina uhvatio je zgodnu pevačicu u retkim trenucima odmora, dok je uživala na najluksuznijoj plaži u Budvi. Iako je imala smeštaj u samom centru grada, rešila je da tri dana provede u luksuznom kompleksu nedaleko od Budve, svesna da je tu niko neće prepoznati, budući da tu dolaze samo stranci.

Ljupka Stević

Danijel Rakočević

Ljupka Stević, Foto: Danijel Rakočević

- Ljupka je jedna od najtraženijih domaćih pevačica u Crnoj Gori, gde je celo leto provela radno. Svake noći nastupala je u drugom gradu i sa tim tempom se dobro nosila sve do trenutka dok nije shvatila da joj je odmor preko potreban - kaže na početku razgovora za VIP izvor blizak pevačici i objašnjava da je Ljupka rešila da se počasti mini-odmorom u jednom od najluksuznijih hotela u Budvi.

- Odabrala je luksuzni kompleks koji se nalazi nedaleko od Budve i u kom noćenje košta 1.000 evra. Ljupki nije bio problem da iskešira 3.000 evra, pogotovu što je zauzvrat dobila apsolutnu privatnost i mogućnost da se odmori od svega - ispričao je izvor i dodao da je Stevićeva sva tri dana provela na plaži.

Ljupka Stević

D.Rakočević

Ljupka Stević, Foto: D.Rakočević

- Dolazila je svakog jutra prva na plažu, a poslednja je sa nje odlazila. Uživala je u svakom trenutku koji je provela pored vode i na suncu dok je lagano pijuckala šampanjac. Kao dete se radovala svaki put kada je ulazila u vodu, a uživala je i dok se sunčala - kaže naš izvor i dodaje:

ESTRADA U ŠOKU Pevačica zgrožena, stala na Draganinu stranu: Zaprepašćena sam Cecinom reakcijom, Gaga je veći čovek od nje!

Ljupka Stević

Danijel Rakočević

Ljupka Stević, Foto: Danijel Rakočević

- Svaki put kada je izlazila iz vode Ljupka je pokušavala da oživi čuvenu scenu iz filma „Dr No“ o Džejmsu Bondu, u kojem je kultnu scenu na plaži snimila glumica Ursula Anders. To ju je veoma zabavljalo jer je iz vode uvek izlazila sa širokim osmehom, a smiraj dana dočekivala na plaži uz čašu šampanjca i telefon - kaže naš izvor na kraju.

Ljupka Stević

D.Rakočević

Ljupka Stević, Foto: D.Rakočević

Pogledajte BONUS video:

Tamara Đurić konačno progovorila o učešću u Zadruzi 3 pa otkrila kakav dogovor ima sa produkcijom

 

Ovo je jedini pravi spisak svih zadrugara! Ulazi preko 60 njih, produkcija uvela rigorozne mere, a jedan takmičar će biti ogromno iznenađenje za sve! (FOTO+VIDEO)

Nakon što se završila "Zadruga 2" bez prestanka se spekuliše o budućim učesnicima "Zadruge 3", koja sa emitovanjem kreće od 6. septembra ove godine na TV Pink. Ostalo je još malo vremena do početka treće sezone, a Željko Mitrović je uveo mnoge novine.