Ivana Korab
Printscreen
Ivana Korab

Printscreen

Ivana Korab, Foto: Printscreen

Ivana Korab jedna je od naših najzgodnijih žena. Blistavu manekensku karijeru gradi u Americi, a i jedna je od najuticajnijih ličnosti na Instagramu, kako zbog vrelih fotografija sa raznih destinacija, tako i zbog zabavnih videa i korisnih saveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, ono što je čini intrigantnom je najkraći brak koji pamti naša scena. Naime, Ivana se 2013. godine udala za svog tadašnjeg dečka, biznismena iz Crne Gore Miu Danilovića, u Budvi.

Razvod je usledio kao grom iz vedra neba samo mesec dana pošto su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

To generous souls every task is noble. #Vietnam

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Feb 14, 2019 at 12:30am PST

Iako je priznala da je doživela bračni brodolom, manekenka nikada javnosti nije otkrila razlog koji ih je doveo do kraha. O njemu ne voli preterano da priča, već je odavno rekla kako je razvod uticao na nju.

"Priče koje su objavljivane više su pogodile moju porodicu nego mene. Odlučila sam da ne pričam o tome i nikada nisam želela da bilo šta demantujem", zaključila je ona čitavu priču jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I have learned not to worry about love; but to honor its coming with all my heart. #singapore #lovelife #lovepeople

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Feb 3, 2019 at 11:48pm PST

Od tada, uspešno je krila ljubavni život sve dok prošle godine nije uplovila u vezu sa mlađim slovenačkim fudbalerom Reneom Krhinom. Iako je obećavala, i ta ljubav se ugasila.